FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Χειμαδιού: Επιστροφή ύστερα από 7 χρόνια-Κ. Κυριακόπουλος: «Τεράστια η συγκίνηση…»

Ημερομηνία: 04-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κεραυνός Χειμαδιού όπως διαφαινόταν και γράψαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΠΣ Ηλείας να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Οι άνθρωποι του Κεραυνού πήραν την τελική τους απόφαση το βράδυ της Δευτέρας και η ομάδα του Χειμαδιού ύστερα από 7 χρόνια επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Είχε συμμετάσχει την τελευταία φορά στην Α΄ Κατηγορία τη σεζόν 2016-2017. Μάλιστα ήταν 16 σερί χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Μια ομάδα που από πέρυσι ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει στην Α΄ Κατηγορία, με τους κατοίκους του Χειμαδιού να την στηρίζουν πολύ καθώς τρέφουν μεγάλη αγάπη για την ομάδα τους.

Ο πρόεδρος του Κεραυνού, Κώστας Κυριακόπουλος, έγραψε σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για την επιστροφή στην Α΄: «Μια καινούργια πρόκληση για τη φετινή χρονιά είναι ο Κεραυνός μας στην Α΄ κατηγορία. Μετά από τόσα χρόνια απουσίας στη μεγάλη κατηγορία, προσωπικά εγώ σαν πρόεδρος του σωματείου, νιώθω τόσο περηφάνια για αυτή την ομάδα αλλά και όλο το Δ.Σ.. Η ομάδα φέτος σχεδιάστηκε με στόχο να πρωταγωνιστεί στη Β΄ κατηγορία, να κάνει πρωταθλητισμό και να διεκδικήσει του χρόνου την άνοδο. Μας δόθηκε η ευκαιρία να το κάνουμε πιο νωρίς και έτσι με μία- δύο προσθήκες ακόμα μπορούμε να είμαστε στην Α΄ από τη φετινή χρόνια. Ο προπονητής μας Σωτήρης Τζέμος αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές μας στηρίζουν την απόφασή μας και πάμε μαζί μέχρι το τέλος. Είμαστε οικογένεια, θα παραμείνουμε οικογένεια και στις λύπες και στις χαρές μαζί. Ίσως πολύς κόσμος να μην καταλαβαίνει το πόσο τεράστια είναι η συγκίνηση για εμάς και για όλο το χωριό που η ομάδα μας είναι πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Ραντεβού στα γήπεδα…».

Δυνάμωσε με Θεοδωρακόπουλο

Ο Κεραυνός έχει πλέον ρίξει το βάρος στην μεταγραφική του ενίσχυση, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και απέκτησε το βράδυ της Δευτέρας τον έμπειρο όσο και ικανότατο επιθετικό Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος την περσινή σεζόν σκόραρε 24 φορές με τον Α.Ο. Μακρισίων στη Β΄ Κατηγορία. Μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα του Σωτήρη Τζέμου. Η ανακοίνωση του Κεραυνού: «Ακόμα μια μεταγραφή για την ομάδα μας, αυτή τη φορά με τον έμπειρο επιθετικό Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο, ένα δικό μας παιδί που θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα για την φετινή χρονιά! Θοδωρή, σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Θυμίζουμε πωςο Κεραυνός έχει ενισχυθεί και με τέσσερις παίκτες από την Ολυμπιάδα Γουμέρου, τους Λευτέρη Κωνσταντόπουλο, Δημοσθένη Κολοβάδη, Γιώργο και Νίκο Ροδόπουλο. Οι «κιτρινόμαυροι» θα ενισχυθούν και με άλλους παίκτες προκειμένου να διεκδικήσουν με πολλές πιθανότητες την παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot