FOLLOW US: facebook twitter

28,8 εκ. ευρώ στην Ηλεία για συντηρήσεις επαρχιακών δρόμων και αντιπλημμυρικών

Ημερομηνία: 25-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74147″ img_size=”full”][vc_column_text]

Δημοπρατούνται άμεσα 26 νέα έργα σε όλη την Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας

 

Ο συντονισμός ενεργειών και η ιεράρχηση προτεραιοτήτων για τη νέα δέσμη έργων στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, απασχόλησαν την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για έργα που εξασφάλισαν χρηματοδότηση το τελευταίο τρίμηνο, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Με βάση τα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν, στόχος είναι τις επόμενες εβδομάδες να δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και να προετοιμαστούν κατάλληλα οι τεχνικές υπηρεσίες, ώστε  άμεσα να δημοπρατηθεί το σύνολο των έργων. Τα έργα συνολικού ύψους 28,8 εκ. ευρώ που αφορούν την Ηλεία είναι:

1. Συντήρηση – οδική ασφάλεια που αποτελείται από 9 υποέργα, με προϋπολογισμό 22,8 εκ. ευρώ, τα οποία αφορούν ολόκληρο το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

2. Καθαρισμός – Συντήρηση και Αποκατάσταση υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων σε ποταμούς και χειμάρρους ΠΕ Ηλείας, προϋπολογισμού 4 εκ. ευρώ.

3. Αντιμετώπιση απρόβλεπτων προβλημάτων Οδικής Ασφάλειας στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο ΠΕ Ηλείας για την τριετία 2019-2021, προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ηλείας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot