FOLLOW US: facebook twitter

27 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα ζωγραφικής στο Εικαστικό εργαστήρι της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 21-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39771″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνεχίζονται και φέτος στην Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας τα μαθήματα ζωγραφικής, με  δάσκαλο τον ζωγράφο Kristo Defrim Xasa, για μικρούς και μεγάλους. Τα μαθήματα για το σχολικό έτος 2017-2018 αρχίζουν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα και η ομάδα είναι… ετοιμοπόλεμη!

Την προηγούμενη χρονιά το εικαστικό εργαστήρι ζωγραφικής πέρα από τα καθιερωμένα μαθήματα, συμμετείχε σε πολιτιστικές δράσεις και εκθέσεις εκθέσεις στην  Αμαλιάδα, στην Αρχαία Ολυμπία στα Καλάβρυτα αλλά και στην Αλβανία όπου έργα μαθητών εκτέθηκαν στο Εθνικό Μουσείο Τιράνων μαζί με εκείνα του δασκάλου τους Κρίστο Χάσα.

Στην Αρχαία Ολυμπία δύο από τα μέλη του εικαστικού εργαστηρίου βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό που ήταν αφιερωμένος στον Νίκο Καζαντζάκη ενώ στα Καλάβρυτα βραβεύτηκαν με έπαινο άλλα δύο μέλη, στον πανελλήνιο διαγωνισμό.  Επίσης στο πλαίσιο της έκθεσης Καλλιτεχνών στην Κουρούτα πραγματοποιήθηκε και εικαστικό εργαστήριο για παιδιά αλλά και μεγάλους, ενώ πρόσφατα τα μέλη της ομάδας ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου δώρισαν 10 έργα τους για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης. Και φέτος η χρονιά αναμένεται ενδιαφέρουσα με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και βεβαίως όρεξη για ζωγραφική.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot