FOLLOW US: facebook twitter

26 πολύτιμες μονάδες αίματος η “σοδειά”!

Ημερομηνία: 07-02-2022 | Συντάκτης:

Με ικανοποιητική συμμετοχή η Εθελοντική Αιμοδοσία δήμου και Δημοτικής Αστυνομίας Πύργου στο Πολύκεντρο


Θετική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Σάββατο το πρωί στο Πολύκεντρο για μια ακόμα φορά ο δήμος Πύργου και η Δημοτική Αστυνομία με την στήριξη της Μονάδας Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Ηλείας, στέλνοντας μήνυμα ζωής σε όλους τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας.
Από τις 9 το πρωί ως τις 1.30 το μεσημέρι, το ισόγειο του Πολύκεντρου Πύργου, μεταμορφώθηκε σε μια μικρή μονάδα αιμοδοσίας με την συνδρομή του ιατρικού και νοσηλευτικού Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, με επικεφαλής την βιοπαθολόγο κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη.

Παλιοί και νέοι αιμοδότες, αφιέρωσαν δέκα λεπτά από το χρόνο τους προσφέροντας αίμα για να ενισχύσουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το Σταθμό Αιμοδοσίας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν. Το ευχάριστο είναι ότι από την εθελοντική αιμοδοσία στο Πολύκεντρο συγκεντρώθηκαν 26 πολύτιμες φιάλες αίματος που όπως τόνισε και ο αντιδήμαρχος Πύργου και επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας “θα συμβάλλουν στις αυξημένες ανάγκες της πόλης μας για αίμα. Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για αιμοδοσία. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους δημότες και κοντά σε όσους έχουν ανάγκη. Η Δημοτική Αστυνομία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο”.

Μάλιστα κάποιοι γονείς αιμοδότες, συνοδεύονταν και από τα παιδιά τους μεταλαμπαδεύοντας με αυτόν τον τόπο την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας και μάλιστα όπως σχολίασε η κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη “Το να χαρίζουμε ζωή με λίγο από το αίμα μας μαθαίνεται! Και το σπίτι μας είναι το καλύτερο σχολείο!”

E.Π.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος