FOLLOW US: facebook twitter

25χρονος πιάστηκε με 21 γραμ. κοκαΐνης

Ημερομηνία: 29-03-2017 | Συντάκτης:

cocaine-35xronos

(φωτο αρχείου)

Και μαζί του 43χρονος από την Αλβανία με άγνωστα χάπια

Μια μεγάλη επιτυχία στη μάχη κατά των ναρκωτικών κατέγραψαν το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ΑΔ Ηλείας. Σε έλεγχο που έκαναν σε αυτοκίνητο στην ΕΟ Πατρών – Πύργου στο ύψος της Αρετής, εντόπισαν στην κατοχή 25χρονου ποσότητα 21,1 γραμμαρίων κοκαΐνης. Ο 25χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που ερχόταν από τη Ζάκυνθο, ενώ στο ίδιο όχημα επέβαινε και ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έξι χάπια άγνωστης ουσίας.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 25χρονος ημεδαπός και ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και σε σωματικό έλεγχο που τους ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, με κοκαΐνη συνολικού βάρους 21,1 γραμμάριων και έξι φαρμακευτικές κάψουλες, με σκόνη άγνωστης χημικής σύστασης, τα οποία και θα σταλούν για ανάλυση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot