FOLLOW US: facebook twitter

20ο Συνέδριο του ΚΚΕ στην Αθήνα: Στην επίσημη έναρξη ο Δήμαρχος Ήλιδας

Ημερομηνία: 31-03-2017 | Συντάκτης:

Στην έναρξη των εργασιών του 20ουΣυνεδρίου του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, που ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2017 στον Περισσό, παρέστη έπειτα από επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος δέχτηκε προ ημερών την επίσημη πρόσκληση, αλλά και την προφορική από τον ίδιο τον κύριο Κουτσούμπα κατά την τελετή των εγκαινίων της μόνιμης έκθεσης για τον Νίκο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα, την περασμένη Δευτέρα.

Στην επίσημη έναρξη του Συνεδρίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, αλλά και τον πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση ο οποίος εκπροσωπούσε το Ελληνικό Κοινοβούλιο, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την άρτια από πλευρά Δήμου Ήλιδας διοργάνωση των εγκαινίων της μόνιμης έκθεσης.

Επίσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας, όπως ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης και ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ιωσήφ Ναμπίλ Μοράντ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot