FOLLOW US: facebook twitter

20 χρόνια κάθειρξη και στο Εφετείο για τους ληστές της Ολυμπίας

Ημερομηνία: 02-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1689″ img_size=”full”][vc_column_text]Ούτε στο Εφετείο κατάφεραν να αποφύγουν τις βαριές ποινές οι δύο από τους τέσσερις ληστές με τα καλάσνικοφ που είχαν «χτυπήσει» στις 27 Ιουνίου 2014 το κοσμηματοπωλείο του Χρήστου Βασιλάρα στην Αρχαία Ολυμπία. Πρωτόδικα, τον περασμένο Μαίο, οι τέσσερις Αλβανοί ληστές είχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 24 ετών ο καθένας.

Ωστόσο χθες, η υπόθεση εκδικάστηκε εκ νέου σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Πατρών που τους επέβαλλε ποινή κάθειρξης 20 ετών, μειώνοντας μόνο κατά 4 χρόνια την ποινή τους, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων τους να ελαφρύνουν ακόμα περισστόερο τη θέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνήγοροι υπεράσπισης προσπάθησαν να ακυρώσουν στοιχεία της δικογραφίας που ενοχοποιούσαν τους δύο δράστες, κυρίως μέσα από τις συνομιλίες που είχαν καταγραφεί μεταξύ των ληστών.

Ωστόσο αυτή η προσπάθεια έπεσε στο κενό, καθώς παρουσιάστηκαν και νέα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος των δραστών για την υπόθεση, με αποτέλεσμα να παραμείνει η ποινή που πρωτόδικα είχε επιβληθεί. Να θυμίσουμε πως από τους τέσσερις εμπλεκόμενους, έχουν συλληφθεί και οδηγηθεί ενώπιων της Δικαιοσύνης οι δύο και οι άλλοι δύο καταζητούνται.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot