FOLLOW US: facebook twitter

2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Κρουαζιέρας: Δεν γίνεται να λείπεις από την μεγαλύτερη έκθεση

Ημερομηνία: 15-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”62449″ img_size=”full”][vc_column_text]Γιατί να δώσετε το «παρών» στο  2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ; Γιατί από τις 21 έως τις 26 Ιουλίου το Κατάκολο θα υποδεχτεί την μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων που διεξάγεται σε επίπεδο νομού.

Γιατί οι εκθέτες που θα συμμετέχουν στο 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες επισκέπτες και να τα  γνωρίσουν από κοντά φορείς της κρουαζιέρας και του τουρισμού.

Γιατί επίσημοι καλεσμένοι θα είναι οι ναυτιλιακές εταιρίες που συνεργάζονται με το Κατάκολο, φορείς της Κρουαζιέρας και του τουρισμού, οι καπετάνιοι των πλοίων και οι deckmanagers, πρέσβεις από χώρες οι οποίες προτιμούν τα Ελληνικά προϊόντα για εξαγωγή, τα μεγαλύτερα Ελληνικά supermarkets αλλά και οι μεγαλύτεροι Έλληνες εξαγωγείς.

Γιατί το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣθα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για τους επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων όσο και για τους Ηλείους πολίτες που θα κατακλύσουν το Κατάκολο επισκεπτόμενοι την έκθεση, δίνοντας σας την δυνατότητα να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στους χιλιάδες αυτούς  επισκέπτες.

Γιατί το πρόγραμμα της έκθεσης θα εμπλουτιστεί με πολλές δράσεις και μουσικές εκδηλώσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

Μην λείπεις από την μεγαλύτερο γεγονός στον Νομό Ηλείας.

Δήλωσε συμμετοχή στο2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Τηλ6944772997[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος