FOLLOW US: facebook twitter

2ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου -Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς τη μαγεία;

Ημερομηνία: 20-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

2dimotiko-xristougenna2
Για τα παιδιά τα Χριστούγεννα είναι κάτι σαν παραμύθι. Αγαπούν τα φωτάκια, τις μυρωδιές, τα τραγούδια, όλη αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Τι θα ήταν η περίοδος των Χριστουγέννων χωρίς αυτή τη μαγεία;

2dimotiko-xristougenna1
Με αυτό το σκεπτικό ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού  Σχολείου πραγματοποίησαν ένα καταπληκτικό τριήμερο χαράς βάζοντας τις βάσεις για τις γιορτινές μέρες.

2dimotiko-xristougenna

Χριστούγεννα χωρίς δέντρο, φώτα και παιδικές φωνές δεν γίνονται. Έτσι την προηγούμενη Παρασκευή 9 Δεκέμβρη το απόγευμα οι μαθητές στόλισαν το δέντρο του σχολείου τους και ακολούθησε προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας που με μεγάλη χαρά παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι.

Το απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκέμβρη όλοι όσοι επισκέφθηκαν τον χώρο του σχολείου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γλυκίσματα, να πιούν τον καφέ, αναψυκτικό τους και ταυτόχρονα να απολαύσουν ζωντανή μουσική από εφήβους μουσικούς χάρισαν στον κόσμο εορταστικές μελωδίες. Τα παιδάκια με μεγάλη χαρά χρησιμοποίησαν τη πλούσια φαντασία τους και   ζωγράφισαν με χαρούμενα χρώματα τα Χριστούγεννα, και τον Αη Βασίλη, ενώ έκαναν  face painting, μεταμορφώνοντας τις φατσούλες τους σε μικρούς τάρανδους!

2dimotiko-xristougenna4

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από τις 10.30 ως τις 13.30 λειτούργησε και το χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου. Χειροποίητες δημιουργίες που με μεράκι και αισθητική επιμελήθηκαν γονείς του σχολείου. Στολίδια, γούρια, συνθέσεις έγιναν τα δώρα για τους αγαπημένους γιατί και γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνονται!

2dimotiko-xristougenna3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot