FOLLOW US: facebook twitter

2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 07-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”30281″ img_size=”full”][vc_column_text]Με την εμφάνιση της Μικτής Χορωδίας Πύργου, ανοίγει αύριο το βράδυ στις 8, στο θέατρο Δρούβα, το τριήμερο 2ο  Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας  με την συμμετοχή 14 χορωδιών από όλη την Ελλάδα και 450 περίπου χορωδών. Μια κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση για το φιλόμουσο κοινό της Ηλείας, με ελεύθερη μάλιστα είσοδο για το κοινό.

Δεκατέσσερις χορωδίες από Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Στυλίδα,Ναύπλιο, Κόρινθο, Σκάλα Λακωνίας, Πάτρα, Αθήνα, θα σκορπίσουν τις μελωδίες τους  στο μαγευτικό θέατρο προσφέροντας στο φιλόμουσο  κοινό τρεις μοναδικές βραδιές.

Το πρόγραμμα του Χορωδιακού Φεστιβάλ

Την Παρασκευή  το πρόγραμμα θα ανοίξει η Μικτή Χορωδία Πύργου υπό τη Διεύθυνση του Θοδωρή Παναγόπουλου και θα ακολουθήσουν  το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου(Διεύθυνση: Γιάννης Νικολόπουλος), το γυναικείο φωνητικό σύνολο Αντηχώ(Διεύθυνση: Μέλπω Βικάτου), η χορωδία Καρδίτσας(Διεύθυνση: Νίκος Ευθυμιάδης) και η χορωδία επιστημόνων Φιλοθέης(Διεύθυνση Θωμάς Λουζιώτης).

Τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ, Σάββατο, θα συμμετέχουν  δύο χορωδίες από τη Θεσσαλονίκη η γαλλόφωνη χορωδία CHORALIA και η ιταλόφωνη IΝCANTO, (Διεύθυνση:Gil Gourdier Leroy), η χορωδία του μουσικού ομίλου Στυλίδας(Διεύθυνση: Δημήτρης Κοντογιάννης), η Μικτή χορωδία του πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων ΑΤΕ-Πειραιώς, ΠΟΚΕΑΤΕΠ(Διεύθυνση: Μ. Παπαπέτρου) και η πολυφωνική χορωδία Πατρών(Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός).

Την Τρίτη μέρα την Κυριακή θα πάρουν τη σκυτάλη άλλες 4 χορωδίες, η χορωδία «Λιόπετρα» Σκάλας Ευρώτα Λακωνίας(Διεύθυνση:Δ. Πάντος), η χορωδία VOCAL Πάτρας(Διεύθυνση Κατερίνα Πολυμενάκου), η Δημοτική Χορωδία του Δήμου Κορινθίας «Πολύμνια» (Διεύθυνση: Δημήτρης Γαζής) και η χορωδία «Ορφεύς» Πάτρας (Διεύθυνση : Ηλίας και Φίλιππος Παπαδόπουλος)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot