FOLLOW US: facebook twitter

2ο Σεμινάριο Συναισθηματικής Διαλεκτικής

Ημερομηνία: 12-01-2017 | Συντάκτης:

heterronymous-stelios-kalathas-gastouni-seminario

Από τον ηθοποιό Στέλιο Καλαθά και τους heteronymous στη Γαστούνη

Δράση αναλαμβάνουν ξανά μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων οι Heterronymous της Γαστούνης, που διοργανώνουν το 2ο Σεμινάριο Συναισθηματικής Διαλεκτικής με τον ηθοποιό Στέλιο Καλαθά. 28 & 29 Ιανουαρίου στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης.

Ο Στέλιος Καλαθάς μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στη θεατρική εκπαίδευση, διδάσκει μια μέθοδο που βασίζεται στην Συναισθηματική Διαλεκτική, μια βιωματική μέθοδος που ξεδιπλώνει τα συναισθήματα αρχικά μέσα από λόγο- διάλογο, ανακαλύπτοντας την «θερμή» επικοινωνία των λέξεων χρησιμοποιώντας και τις πέντε αισθήσεις. Η μέθοδος αποτελείται από πέντε ξεχωριστές ενότητες- κύκλους μαθημάτων- και έχει ρίζες στο Ασιατικό θέατρο, περνώντας όμως κατόπιν στην αμερικάνικη εξέλιξή της. Στο μάθημα διδάσκεται υποκριτική, στοιχεία αυτοσχεδιασμού, σωστή επικοινωνία, γλώσσα σώματος, σκηνική παρουσία, ορθοφωνία και θεατρικό παιχνίδι.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων η Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού heteronymous παρακαλεί όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στο τηλ. 6974 849454, Δήμητρα Λέκκα ή μέσω facebook: Heterronymous Omada Texnis Politismoy


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot