FOLLOW US: facebook twitter

1st Goalkeeper Camp 2020: «Αυτή ήταν μονάχα η αρχή»

Ημερομηνία: 09-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το «1st Goalkeeper Camp 2020» που διοργάνωσαν οι εξαιρετικοί τερματοφύλακες Ανδρέας Αντωνόπουλος, Γιώργος και Παναγιώτης Λαδάς, μαζί με τον Παναγιώτη Παναγούτσο και υπό την αιγίδα της ΕΠΣ, ήταν ομολογουμένως μια εξαιρετική διοργάνωση απ’ όλες τις απόψεις. Οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας αποχαιρετούν όλους όσους πίστεψαν, στήριξαν και αγκάλιασαν το εγχείρημα αυτό και δηλώνουν πως ήταν μόνο η αρχή, καθώς το Goalkeeper Camp αναμένεται τα επόμενα χρόνια να γίνει θεσμός.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει: «Μετά από μία υπέροχη εβδομάδα γεμάτη όμορφες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες, με πλήθος συμμετοχών από μικρούς και μεγάλους τερματοφύλακες του Νομού και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και με την ξεχωριστή παρουσία καταξιωμένων αθλητών και διακεκριμένων επιστημόνων, έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσουμε όλους όσους πίστεψαν, στήριξαν και αγκάλιασαν το εγχείρημα αυτό δίνοντας στην ιδέα του 1st Goalkeeper Camp 2020… σάρκα και οστά! Ελπίζουμε ότι φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και ότι μεταδώσαμε σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, μα πάνω από όλα την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και την θέση του τερματοφύλακα! Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε ότι αυτή ήταν μονάχα η αρχή!

Παράλληλα, θέλουμε να πούμε ένα τελευταίο ευχαριστώ στο Café-Restaurant «Ξενόφος» στην Αγία Μαρίνα στα Δουνέικα Ηλείας για την παροχή του αποχαιρετιστήριου γεύματος στους συντελεστές του Camp, καθώς και για την γενικότερη στήριξη που παρείχε για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος