FOLLOW US: facebook twitter

1ο Τουρνουά Αμαλιάδας: Νικητής ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου-2ος ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 22-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου νίκησε 77-69 τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας στο σημερινό τελικό του 1ου Τουρνουά Αμαλιάδας. Η ομάδα της Αμαλιάδας είχε νικήσει το Σάββατο την Ακράτα της Γ΄ Εθνικής με 70-65, δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο δυνατή είναι και κατέλαβε τελικά τη 2η θέση στο τουρνουά.

Στον τελικό, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, ο Ν.Ε.Ο.Λ. πιστοποίησε τη δυναμικότητά του και έδειξε γιατί συγκαταλέγεται στα φαβορί της ανόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Από την άλλη ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από το τουρνουά αφού κατέκτησε την 2η θέση, αλλά και στον τελικό απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα στάθηκε καλά και έδειξε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο.
Το κύπελλο του τουρνουά παρέδωσε ο πρόεδρος του Α.Σ.Σ.Α., Ηλίας Νιπεργιάλης, στον αρχηγό του Ν.Ε.Ο.Λ., Δημήτρη Λαμπρόπουλο .

Τα δεκάλεπτα: 12-18, 28-38, 45-59, 69-77.

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Δασκαλόπουλος 4, Παπαγιάννης, Αντωνόπουλος 3(1), Παπαθανασόπουλος 2, Σαμαράς, Κιούφης 1, Τοπιντζής 3(1), Μαναβόπουλος 17, Κάλλης 20(4), Αγραπιδάκης, Μαντούβαλος, Πίκιος 6, Νικολόπουλος 13.

Ν.Ε.Ο.Λ.: Αντωνάτος 12, Ιωάννου 10(1), Ρεκουνιώτης 11, Αντωνάτος Η, Πυλαρινός, Λαμπρόπουλος 13, Πορτελάνος 10(1), Θεοδωράκος 15(4), Τρυφωνόπουλος 6, Μπέτι.

*Ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας ευχαριστεί όλες τις ομάδες για την συμμετοχή και τους άψογους αγώνες που έδωσαν στο παρκέ.

Το τουρνουά Αμαλιάδας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και θα γίνει θεσμός στα αθλητικά δρώμενα του νομού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος