FOLLOW US: facebook twitter

1ο Συνέδριο Μουσική, Πολιτισμός & Περιφερειακή Ανάπτυξη: Η συμβολή των φεστιβάλ τέχνης στην οικονομική σύγκλιση

Ημερομηνία: 28-07-2023 | Συντάκτης:

28-30 Ιουλίου, 19:30, άλσος Κατακόλου, στο πλαίσιο του 10ου Port Festival


Το 1ο Συνέδριο Μουσική, Πολιτισμός & Περιφερειακή Ανάπτυξη: Η συμβολή των φεστιβάλ τέχνης στην οικονομική σύγκλιση θα εξετάσει τον ρόλο των τεχνών, ιδίως της μουσικής, και του πολιτισμού των φεστιβάλ ως μοχλών για την προώθηση της περιφερειακής ανάπτυξης και της σύγκλισης των περιοχών.

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και το πολιτιστικό μάρκετινγκ, τις πολιτικές και μεθόδους για τη χρηματοδότηση, τη συνεργασία και τη δημιουργία δικτύων με άλλους φορείς, τους τρόπους διάχυσης και επικοινωνίας του πολιτισμικού προϊόντος, την οικονομική διαχείριση, τις στρατηγικές βιωσιμότητας, αλλά και διαχείρισης κρίσεων των φορέων πολιτισμού, την αξία της συνεχούς επικοινωνίας και διαβούλευσης με την κοινωνία.

Τα φεστιβάλ τέχνης θεωρείται ότι επιτυγχάνουν την καταναλωτική ανάμειξη (personal involvement inventory), η οποία είναι η κατάσταση του νου, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η ικανοποίηση και η αφοσίωση αυτού που συμμετέχει στο πολιτιστικό προϊόν.

Οι ομιλητές του συνεδρίου

Βασίλης Γιαννόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας

Τάκης Αντωνακόπουλος (Δήμαρχος Πύργου)

“Φεστιβάλ & Πολιτιστικές Εκδηλώσεις: Κοινωνική διάσταση και οικονομικά οφέλη”

Νίκος Κοροβέσης, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού ΠΔΕ

“Το Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Φλόγα Πολιτισμού» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας”

Ρόη Αντωνοπούλου

‘’Η περίπτωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας’’

H Ρόη Αντωνοπούλου είναι Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Ψηφιακής Μετάβασης & Παιδείας, Ολυμπιακών Θεμάτων και Διεθνών Σχέσεων. Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας (ΚΕΔΑΟ). Κάτοχος Πτυχίου στις Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη ΝΟΠΕ του ΕΚΠΑ. Κάτοχος Πτυχίου Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου του Σαλέντο της Ιταλίας. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Ολυμπιακές Σπουδές, Ολυμπιακή Παιδεία, Διοργάνωση και Διαχείριση Ολυμπιακών Γεγονότων. Υποψήφια Διδάκτωρ Αθλητικού Δικαίου Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Κωνσταντίνος Νικολούτσος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας

Χρήστος Δ. Γεωργακόπουλος

«Φεστιβαλικός τουρισμός και υποδομές»

Ο Χρήστος Δ. Γεωργακόπουλος είναι πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπή Ηλείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ Ν.Ε.Ηλείας). Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός απόφοιτος του Μετσοβίου Πολυτεχνείου αλλά και πτυχιούχος πιάνου.

Helen Kontos

H Helen Kontos είναι manager μουσικής και ιδιοκτήτρια της εταιρείας United World. Ξεκίνησε την καριέρα της ως manager της Σαβίνα Γιαννάτου. Ασχολείται με τη διαχείριση και κρατήσεις παγκοσμίως για διάφορους καλλιτέχνες (world music – jazz). Λόγω της εργασίας της, ταξίδεψε σε Ευρώπη και παγκοσμίως και θέλησε να το μεταφέρει και στην Ελλάδα και αυτό προσπαθεί και καταφέρνει με τη δουλεία της.

Νατάσα Βησσαρίωνος

“Απόδημος Ελληνισμός & Τέχνες: Η συμβολή των Ελλήνων του εξωτερικού στην προώθηση του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού”

H Νατάσα Βησσαρίωνος είναι απόφοιτος Ανωτέρας Δραματικής Σχολής και έχει τιμηθεί με το βραβείο β΄ γυναικείου ρόλου (μικρού μήκους) στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας («Νύχτες Πρεμιέρας»). Το ξεχωριστό ραδιόφωνο της Η Φωνή Της Ελλάδας – ΕΡΤ και η επαφή με τους ξενιτεμένους σ’ όλο τον κόσμο κέρδισε τη Νατάσα Βησσαρίωνος από πολύ μικρή ηλικία. Πλέον, και για περισσότερο από 25 χρόνια, επιμελείται και παρουσιάζει ομογενειακές, πολιτιστικές και γαστρονομικές εκπομπές, με πιο πρόσφατες τις εκπομπές Κουβέντες Μακρινές και Γλυκιά Ζωή στη Φωνή της Ελλάδας. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως ρεπόρτερ και αρχισυντάκτρια στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 στην καθημερινή πολιτιστική εκπομπή Στάση ΕΡΤ, όπως επίσης και στο ertnews.gr, ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε ομογενειακές εφημερίδες, λογοτεχνικά και γαστρονομικά περιοδικά. Το θέατρο παραμένει η μεγάλη της αγάπη.

Θοδωρής Παναγόπουλος

“Πώς η μουσική εκπαίδευση στην Ελλάδα επηρεάζει τα φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού”

Ο Θοδωρής Παναγόπουλος είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνικού Ωδείου – Παράρτημα Πύργου. Το 1976 μετακόμισε στην Αθήνα, όπου ζει ως τώρα, και σπούδασε κλασική κιθάρα με τον Νότη Μαυρουδή και θεωρητικά της μουσικής και χορωδία με τον Αλέξανδρο Αινιάν. Από το 1990 είναι καθηγητής κλασικής κιθάρας στο Ελληνικό Ωδείο παράρτημα Πύργου και από το 2012 καλλιτεχνικός διευθυντής του ίδιου ωδείου. Από τον Σεπτέμβριο του 2000 είναι δάσκαλος και μαέστρος της Μικτής Χορωδίας Πύργου, διοργανώνοντας πολλές χορωδιακές συναντήσεις και χορωδιακά φεστιβάλ.

Χρήστος Κωνσταντόπουλος

“Η πολιτιστική και δημιουργική οικονομία είναι από μόνη της μια κατηγορία βαρέων βαρών”

O Xρήστος Kωνσταντόπουλος είναι πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους. Στο παρελθόν εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε ΜΜΕ του νομού Ηλείας και ως ανταποκριτής αθηναϊκών εφημερίδων ενώ εξέδωσε και το λογοτεχνικό περιοδικό “Aλφειός”. Γεννήθηκε και κατοικεί στον Πύργο.

Βασίλης Καψής

“Πολιτιστικός Τουρισμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη”

Ο Βασίλης Καψής (ΜΑ Cultural Policy and Development) είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας και επιστημονικός Συνεργάτης του Δήμου Ήλιδας σε Θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού.

Περικλής Αλιώπης

”Συλλογική οργάνωση και επαγγελματισμός στα φεστιβάλ τέχνης”

Ο Περικλής Αλιώπης έχει σπουδάσει τρομπέτα στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος. Έχει κερδίσει βραβεία σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς και έχει συμπράξει με πλήθος μουσικών συνόλων κλασικής μουσικής. Παράλληλα έχει ισχυρή παρουσία στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής συνεργαζόμενος, σε επίπεδο συναυλιών και ηχογραφήσεων, με μπάντες χάλκινων πνευστών. Έχει συνεργαστεί με πολλούς έλληνες καλλιτέχνες όπως η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Ελεονόρα Ζουγανέλη κ.ά. Από το 2007 έως το 2014 είναι μέλος των “Imam Baildi”. Από τον Ιούλιο του 2014 είναι μέλος της ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Δημήτρης Μπάκουλης

“Tα φεστιβάλ τέχνης, οικονομικοί και πολιτιστικοί πνεύμονες των ίδιων των καλλιτεχνών!”

“Σίγουρα τα φεστιβάλ τέχνης είναι αντικείμενο συζήτησης για τους φορείς του εκάστοτε μέρους, τον κόσμο που τα παρακολουθεί, και τα χιλιάδες άτομα ανά τη χώρα που προσπαθούν να τα κρατήσουν ζωντανά με νύχια και με δόντια. Τι γίνεται όμως αν τα δούμε με τη ματιά ενός τραγουδοποιού που ταξιδεύει και δειγματίζει τη δουλειά σε αυτά; Ο Δημήτρης Μπάκουλης ασχολήθηκε από πολύ μικρός, αυτοδίδακτα με την κιθάρα και σε ηλικία 16 ετών έγραψε τα πρώτα του τραγούδια. Συγκροτεί μικρά ακουστικά σύνολα, με δεξιοτέχνες μουσικούς και φίλους, και πυρήνα την τραγουδοποιία του.

Ιωάννης Κουγιανός

“Μουσική τεχνολογία και ψηφιακή καινοτομία για την προώθηση της περιφερειακής σύγκλισης”

Ο Ιωάννης Κουγιανός ΑΚΑ Talantösis προέρχεται από την Αρχαία Ολυμπία, όπου ζει και τώρα, μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Είναι μουσικός παραγωγός και dj ηλεκτρονικής μουσικής στο είδος της Techno. Έχει παίξει δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως οι Parallx, Kwartz, Keith Carnal, EMEX, JKS, Deborah De Luca, Terry Francis, Saytek, Robert S, Moog Conspiracy, Roberto, Invite και πολλούς άλλους. Έχει γράψει για μεγάλα labels όπως: Minimal Force Records, PTR Records κ.α. Επίσης έχει εμφανιστεί σε μεγάλα clubs παγκοσμίως.

Χαρούλα Τσαλπαρά

‘’Lava Music Festival: Mια ζωντανή ιστορία Πολυθεματικού Φεστιβάλ στη Νίσυρο’’

Η Χαρούλα Τσαλπαρά είναι μουσικός, ερμηνεύτρια, πρόεδρος της ΑΠΤΑΛΙΚΟ ΑΜΚΕ και βασική διοργανώτρια του Lava Music Festival.

Η Χαρούλα Τσαλπαρά είναι μουσικός και γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία επτά ετών, ξεκινά να παρακολουθεί μαθήματα πιάνου στο «Ωδείο Αθηνών» στην τάξη του κ. Γιάννη Μιχαηλίδη καθώς και θεωρίας της μουσικής, την οποία ολοκληρώνει μαζί με το Σολφέζ και το Dictee στην τάξη του κ. Κυριάκου Τσολάκη. Το 2004 εισάγεται μεταξύ των δέκα πρώτων στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Παν/μιου Αθηνών.

Το 2005 συνεχίζει μαθήματα πιάνου στο Ωδείο «Ορφείο Αθηνών» με τον κ. Γ. Μιχαηλίδη ενώ παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές της πάνω στην Οργανογνωσία, την Ιστορία της Μουσικής, τη Χορωδία, τη Μορφολογία της Μουσικής καθώς και τη Μουσική Δωματίου και το Πρακτικό Διδασκαλείο. Τον ίδιο χρόνο, παρακολουθεί ετήσιο σεμινάριο Μουσικοθεραπείας με τη μέθοδο Nordoff-Robbins από τη Μαρία Φρουδάκη και μετά την ολοκλήρωσή του εργάζεται εθελοντικά με ομάδα μουσικοθεραπείας στο ΠΙΚΠΑ Βούλας για ένα χρόνο.

Το 2008 αποκτά το πτυχίο Αρμονίας στο Ελληνικό Ωδείο στην τάξη της Ε. Τζεράχη, και συνεχίζει τις σπουδές ανώτερων θεωρητικών για να αποκτήσει, δυο χρόνια αργότερα, το 2010, το πτυχίο Αντίστιξης με άριστα. Αποφοιτά από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών το ίδιο έτος, ενώ ένα χρόνο αργότερα, το 2011, ολοκληρώνει τις σπουδές της στο πιάνο και αποκτά με άριστα το Δίπλωμα από το Ωδείο Ορφείο Αθηνών, τάξη του κ. Γ. Μιχαηλίδη.Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της, παρακολουθεί, ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα, σεμινάριο Μουσικής στην Κοινότητα (community music) υπό την δρ. Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και στη συνέχεια κάνει πρακτική του σεμιναρίου μαζί με ομάδα στο Κέντρο Ημέρας Ηλιοτρόπιο για ένα χρόνο.

Μιλά πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα (πτυχίο Proficiency το 2001). Από το 2005 ξεκίνησε να ασχολείται με την ελληνική λαϊκή και παραδοσιακή μουσική ενώ από το 2007 και μετά βρέθηκε στο κατώφλι του αχανούς μουσικού κόσμου των Βαλκανίων και Ανατολικής Μεσογείου, με πρώτη πόρτα τον μεσοπολεμικό ελλαδικό χώρο, μέσα από τις ηχογραφήσεις των 78 στροφών. Από το 2013 ξεκινά να παίζει ακορντεόν, με πρώτο δάσκαλο τον Ανδρέα Τσεκούρα και στη συνέχεια με την εποπτεία του Ηρακλή Βαβάτσικα.Έχει επίσης συμμετάσχει σε πλήθος εμφανίσεων, συναυλίες-γλέντια σε μικρούς και μεγάλους χώρους, πανηγύρια, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων εντός και εκτός Ελλάδας. Έχει διατελέσει εισηγήτρια μουσικών εργαστηρίων, ενώ απο το 2020 είναι βασική διοργανώτρια του Lava Music Festival της Aptaliko.GR AMKE.

Παράλληλα, από το 2013, ζυμώνοντας εσωτερικά ολοένα τις μελωδίες της λαϊκής και παραδοσιακής μας μουσικής, ξεκινά να μελετά και να πειραματίζεται στο πιάνο, σε μια απόπειρα αναζήτησης της ταυτότητας και του ρόλου του οργάνου σαν μια ζυγαριά εξισορρόπησης Δύσης Ανατολής τόσο έξω, αλλά και μέσα στο μυαλό της. Η αναζήτηση αυτή συνεχίζεται και μέχρι σήμερα και μάλλον είναι αμφίβολο αν θα τελειώσει ποτέ.

Χάρης Παπαδέας

Μετά από 20 χρόνια αδιάκοπης ενασχόλησης με το αντικείμενο των σπουδών του και συγκεκριμένα την ηχοληψία και την παραγωγή μουσικής, μετά από μακρόχρονες συνεργασίες με εταιρείες όπως η Noise events, το Τρένο στο Ρουφ και η ΕΡΤ, ο Χάρης Παπαδέας επέστρεψε στον αγαπημένο τόπο καταγωγής του, τον Πύργο. Έχει εργαστεί για χρόνια σε Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο και Πάρο, καθώς και σε περιοδείες με πασίγνωστους καλλιτέχνες της εγχώριας και όχι μόνο μουσικής βιομηχανίας ανά την Ελλάδα. Πλέον εργάζεται ως ηχολήπτης στην Ερα Πύργου, στον ιστορικό αυτό περιφερειακό σταθμό της ΕΡΤ.

Μιχάλης Μεϊμάρογλου

”Η ανάγκη των καλλιτεχνικών κοινοτήτων στις επαρχιακές πόλεις, η επαφή τους με τους ντόπιους και πως αυτές συμβάλλουν στην πολιτιστική & οικονομική ανάπτυξη ακριτικών περιοχών’’

Ο Μιχάλης Μεϊμάρογλου είναι ψηφιακός σχεδιαστής, μουσικός παραγωγός & dj γεννημένος στη Μυτιλήνη. Έχει στο ενεργητικό του εκθέσεις, εκδόσεις και μουσικές κυκλοφορίες από το 2008, με σημείο αναφοράς την έκδοση του καλλιτεχνικού περιοδικού UrbanStyleMag. Tα τελευταία χρόνια έχει έντονη πολιτιστική δράση όπως η ιδρυτική συμμετοχή του στο διεθνές φεστιβάλ graffiti και μουσικής Beach Street Festival στην Λέσβο το 2013 & 2014. Το 2017 ξεκίνησε το μουσικό label USM Recordings, έχοντας ως στόχο την υποστήριξη και ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Τον Ιανουάριο του 2023 δημιούργησε την καλλιτεχνική πλατφόρμα ΣΥΝTHESIS – Electronic music community of Lesvos μαζί με άλλους καλλιτέχνες και φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής στην Λέσβο η οποία έχει ως στόχο την διάδοση της ηλεκτρονικής μουσικής ως μέσο για την προσωπική, συλλογική έκφραση & εξέλιξη.

Ειρήνη Μεσσήνη

“Η αξία της μουσικής στην ψυχική υγεία, την κοινωνικοποίηση και τη διασύνδεση του ανθρώπου με την κοινωνία”

Η Ειρήνη Μεσσήνη είναι απόφοιτη σχολής Γλωσσολογίας, Παν/μιου Πατρών και σχολής Λογοθεραπείας, παν/μιου Essay! Απόφοιτη εφαρμοσμένης Ψυχολογίας Παν/μιο Derby. Ειδικευμένη στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο Derby! Έχει εκπαιδευτεί αρχικά στην CBT Γνωσιακή Συμπεριφοριστικη Θεραπεία και στη συνέχεια στην Συστημική και Οικογενειακή θεραπεία! Αυτό το διάστημα ολοκληρώνει τις σπουδές της στη Δικαστική Ψυχολογία! Εργάζεται ως Ψυχολόγος τα τελευταία 10 χρόνια υποστηρίζοντας καθημερινά ψυχολογικά ενήλικες, εφήβους, παιδιά και οικογένειες!

Νίκος Τζαμαλής

Ο Νίκος Τζαμαλής είναι διοργανωτής των φεστιβάλ West Beer Festival, Abelon Festival, manager της Banda Morena και πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Πύργου «Διονύσος».

Τα μέλη της ομάδας The Young Quill Aikaterini Papageorgiou, Tasos Lekkas και Θεοφάνης Μιλλεούνης

“Η συμβολή των φεστιβάλ τέχνης στην οικονομική σύγκλιση που διοργανώνει η Aenaon Koinsep στο πλαίσιο του 10th Port Festival.”

The Young Quill Α.Μ.Κ.Ε Από το φθινόπωρο 2022, η ομάδα The Young Quill έχει αναλάβει την επαναλειτουργία και την καλλιτεχνική διαχείριση του Θεάτρου Μπέλλος στην Πλάκα. Την χειμερινή περίοδο 2022-2023 παρουσίασε στο Θέατρο Μπέλλος την παράσταση «Η νύχτα των μυστικών» του Άκη Δήμου η οποία απέσπασε πολλές θετικές κριτικές. Το καλοκαίρι 2023, παρουσίασε την περιοδεία της παράστασης «Νεφέλες» του Αριστοφάνη σε διασκευή για παιδιά και εφήβους. Η παράσταση υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Αττικής.

Το καλοκαίρι 2022, η ομάδα παρουσίασε το έργο «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε διασκευή για παιδιά και εφήβους. Η παράσταση έκανε περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος και στη συνέχεια παρουσιάστηκε σε σχολεία και στο Θέατρο Μπέλλος τη θεατρική περίοδο 2022-2023. Τη χειμερινή περίοδο 2021-2022, η ομάδα παρουσίασε την παράσταση «Μια εύθραυστη οικογένεια», ένα πρωτότυπο κείμενο για παιδιά και εφήβους εμπνευσμένο από το έργο «Ο γυάλινος κόσμος» του Τενεσσί Ουίλιαμς. Η παράσταση ανέβηκε με την παραχώρηση έγκρισης και την αιγίδα του University of the South, Sewanee Tennessee και παρουσιαζόταν στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη.

Το καλοκαίρι 2021, η ομάδα ταξίδεψε σε πόλεις και νησιά της Ελλάδος με τη μουσικό/θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια «Η ιστορία ενός μονόφθαλμου», μια παράσταση βασισμένη στη ραψωδία ι της «Οδύσσειας» του Ομήρου και του «Ερωτικού Πολύφημου» του βουκολικού ποιητή Θεόκριτου του Συρακούσιου.

Τη χειμερινή σεζόν 2020-2021 η ομάδα παρουσίασε για δεύτερη χρονιά το έργο «Ο άλλος» του πολυβραβευμένου και με Oscar συγγραφέα Florian Zeller στο θέατρο Μικρό Χορν, όπως επίσης και τη μουσικό/θεατρική μεταφορά του έργου «Ποιος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου» του Γεωργίου Βιζυηνού στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη.

Προηγούμενοι σταθμοί της πορείας της ομάδας το 2019, ήταν το Θέατρο 104 και το θέατρο Olvio με την παράσταση «Ποιος σκότωσε τον Πολ Σέλντον;». Η παράσταση ανέβηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της διοργάνωσης Αθήνα: Παγκόσμια πρωτεύουσα βιβλίου. Επιπλέον, την ίδια χρονιά, η ομάδα παρουσίασε την παράσταση «Στο παγκάκι» στο θέατρο Faust.

Η σύσταση της The Young Quill πραγματοποιήθηκε το 2017 στο Λονδίνο ως θεατρική ομάδα αποφοίτων του Royal Central School of Speech and Drama, University of London με στόχο την ανάδειξη νέων θεατρικών συγγραφέων και τη δημιουργία διαπολιτισμικών παραστάσεων. Πλέον, όλα τα μέλη της ομάδας κατοικούν στην Αθήνα και ασχολούνται με το ανέβασμα πρωτότυπων θεατρικών έργων, όπως επίσης και με τη μεταφορά και τη διασκευή ελληνικών και ξένων ποιητικών και λογοτεχνικών κειμένων ως μουσικό/θεατρικές παραστάσεις. Η πρωτότυπη ή ζωντανή μουσική είναι αναπόδραστο κομμάτι των παραστάσεων της ομάδας.

Marsha Salihou

“Otro Mundo Gathering: Ο διαφορετικός και κομψός Κόσμος ενός φεστιβάλ ηλεκτρονικής Μουσικής”

Η Marsha είναι DJ ηλεκτρονικής μουσικής με έδρα την Αθήνα. Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων & marketing, έχει πολυετή προϋπηρεσία στο κλάδο αυτό, πολύ γρήγορα και αβίαστα όμως την κέρδισε το DJing. Είναι μέλος της ομάδας διοργάνωσης του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Otro Mundo, ιδρύτρια του καναλιού Deep House Athens και του project Music & Yoga.

Το 1ο Συνέδριο Μουσική, Πολιτισμός & Περιφερειακή Ανάπτυξη: Η συμβολή των φεστιβάλ τέχνης στην οικονομική σύγκλιση διοργανώνεται από την Αέναον ΚοινΣΕπ και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot