FOLLOW US: facebook twitter

1ο Γυμνάσιο Πύργου: Προσανατολισμός Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας

Ημερομηνία: 24-04-2024 | Συντάκτης:

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, η κα. Ευφροσύνη Ζαχαροπούλου, Υπεύθυνη Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, πραγματοποίησε μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πύργου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές που ενημερώθηκαν είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα διάφορα επαγγέλματα καθώς και για τα κριτήρια και τη σημασία της επιλογής  μεταξύ Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου για τη συνέχεια της εκπαίδευσής τους.

Μέσα από διαλέξεις, συζητήσεις και πρακτικές συμβουλές, η κα. Ζαχαροπούλου παρουσίασε στους μαθητές τον σημαντικό ρόλο του επαγγελματικού προσανατολισμού στην καθοδήγηση της επιλογής τους για το μέλλον.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους μαθητές να εξερευνήσουν τα επαγγέλματα που τους ενδιαφέρουν και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις για το πώς μπορούν να προετοιμαστούν για αυτά.

Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Άγγελος Λαμπρόπουλος επισήμανε στους μαθητές τη σπουδαιότητα των αποφάσεών τους σχετικά με τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό και την επιλογή της επόμενης βαθμίδας των σπουδών τους καθώς πλησιάζει το τέλος της σχολικής χρονιάς. Ευχαρίστησε τη κα. Ζαχαροπούλου για πολύτιμη ενημέρωση που παρείχε στους μαθητές σε μια καθοριστική στιγμή επιλογών για αυτούς


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος