FOLLOW US: facebook twitter

1ο ΓΕΛ Πύργου: «Και αέρα στα πανιά μας»

Ημερομηνία: 27-06-2024 | Συντάκτης:

-Μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα και συγκινήσεις

Η καλοκαιρινή γιορτή του 1ου ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ ήταν μια εκδήλωση που συνδύασε μουσική, χορό, μαθητικά δρώμενα και τη συμμετοχή γονέων, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σχολική χρονιά. Η βραδιά ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του για την εκπαιδευτική χρονιά που πέρασε, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς.

Η μουσική και ο χορός είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην γιορτή. Η εκπαιδευτικός Αθηνά Τσαρμοπούλου είχε επιμεληθεί μια σειρά από θεατρικά δρώμενα και χορευτικά μαθητών που καθήλωσαν τους θεατές.

Η μαθητική μπάντα ερμήνευσε μια σειρά τραγουδιών καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ειδών  ενώ ο εκπαιδευτικός Αλέξης Μπαλαμάτσης μαζί με την ορχήστρα των μαθητών παρουσίασαν μια σειρά από τραγούδια προκαλώντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους. Εντυπωσιακό ήταν και το video με τις δράσεις του σχολείου, την χρονιά που προηγήθηκε, από την εκπαιδευτικό Αγγελική Παπαγεωργίου. Οι γονείς, που παρακολούθησαν με συγκίνηση, δεν έκρυψαν την υπερηφάνειά τους για τα παιδιά τους.

Η αποχαιρετιστήρια τελετή για τους αποφοίτους της Γ’ Λυκείου ήταν μια από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές της βραδιάς. Με λόγια γεμάτα αγάπη και ευχές για το μέλλον, οι καθηγητές και οι συμμαθητές τους αποχαιρέτησαν τους αποφοίτους, οι οποίοι ετοιμάζονται να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Αφυπηρέτηση του Διευθυντή: Ένα Σημαντικό Αντίο

Η βραδιά είχε και μια ξεχωριστή στιγμή, καθώς σηματοδοτήθηκε από την αφυπηρέτηση του διευθυντή του σχολείου,Φωτεινόπουλου Γιώργου,  ο οποίος αφιέρωσε πολλά χρόνια υπηρεσίας στην εκπαίδευση. Οι συνάδελφοι και οι μαθητές τον τίμησαν με θερμά λόγια, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή του στην ανάπτυξη του σχολείου.

Η γιορτή έκλεισε με ευχές για καλό καλοκαίρι και την υπόσχεση ότι όλοι θα ξαναβρεθούν τον Σεπτέμβρη, έτοιμοι για μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες. Με χαμόγελα, συγκινήσεις και πολλές αναμνήσεις, η βραδιά αυτή θα μείνει αξέχαστη σε όλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot