FOLLOW US: facebook twitter

14χρονη κατήγγειλε τον πατριό της για απόπειρα βιασμού σε χωριό της Ολυμπίας

Ημερομηνία: 02-10-2019 | Συντάκτης:

Υπόθεση απόπειρας βιασμού ανήλικου κοριτσιού σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας, απασχολεί από χθες τις αστυνομικές αρχές και συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα 14χρονο κορίτσι Βουλγαρικής καταγωγής που κατοικεί σε χωριό της Ολυμπίας, κατήγγειλε στις αρχές ότι ο πατριός της που είναι Ηλείος- σύζυγος της μητέρας της- αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ ήταν μόνη, προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις.

Η μητέρα της ανήλικης βρισκόταν εκτός Ηλείας, συγκεκριμένα είχε μεταβεί στην Ξάνθη και η 14χρονη έμεινε στο χωριό μαζί με τον πατριό της ο οποίος όπως όλα δείχνουν εκμεταλλεύτηκε την απουσία της συζύγου του – πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση- και πλησίασε με ερωτικές προθέσεις το κοριτσάκι. Η ανήλικη ενημέρωσε αμέσως τηλεφωνικά την μητέρα της για το τι έχει συμβεί και στη συνέχεια κατήγγειλε τον πατριό της στο Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας. Μετά τις καταγγελίες του κοριτσιού, ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και μετά στον Ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και η μητέρα της κοπέλας από την Βόρεια Ελλάδα για να καταθέσει αλλά να στηρίξει ψυχολογικά και το παιδί της που βίωσε όπως η ίδια εξομολογήθηκε στην αστυνομία τραγικές στιγμές.

Εν τω μεταξύ έχε ήδη παραγγελθεί από τις Αρχές ιατροδικαστική εξέταση της 14χρονης και η υπόθεση ερευνάται με μεγάλη προσοχή και σε όλες τις προεκτάσεις, αφού πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος