FOLLOW US: facebook twitter

121 κρούσματα covid στην Ηλεία από 9-22 Νοεμβρίου κατέγραψε ο ΕΟΔΥ

Ημερομηνία: 24-11-2020 | Συντάκτης:
koronoios
Και έξι εκπαιδευτικοί στην Αμαλιάδα θετικοί στον ιό

Ανοδική είναι σε αυτό το δεύτερο κύμα πανδημίας η πορεία του κορονοϊού και στην Ηλεία, αφου βαδίζοντας στην 3η εβdομάδα του lockdown ο νομός με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ καταγράφει από 9 – 22 Νοεμβρίου συνολικά 121 κρούσματα. Μάλιστα βλέπουμε ότι ενώ αρχικά η Ηλεία ξεκίνησε με μονοψήφιο αριθμό από 3- 5 κρούσματα την ημέρα, το τελευταίο δεκαήμερο έχουμε περάσει σε διψήφιο αριθμό με καταγεγραμμένα έως και 14 κρούσματα ημερησίως, το μεγαλύτερο έως τώρα νούμερο covid δική μας ΠΕ.

Βεβαίως να πούμε ότι αυτό ακούγεται απολύτως λογικό, αφού τα τεστ έχουν πολλαπλασιαστεί σε καθημερινή βάση, σε υπηρεσίες, δημαρχεία κλπ αλλά και χθες προστέθηκαν και τεστ covid σε οδηγούς.  Εξάλλου όπως είναι γνωστό, στο Νοσοκομείο Πύργου γίνεται πλέον επέκταση της μονάδας covid που έχει ήδη γεμίσει, με 40 ακόμα κλίνες.

Και 6  εκπαιδευτικοί στην Αμαλιάδα με covid

Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, παρότι τα σχολεία είναι κλειστά στα πλαίσια του γενικού lockdown, εν τούτοις κρούματα κορονοϊού μεεμφανίζονται και στην εκπαιδευτική κοινότητα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έξι συνολικά εκπαιδευτικοί στην Αμαλιάδα – 4 δάσκαλοι και 2 καθηγητές- έχουν αποδειχθεί θετικοί στον κορονοϊό, γεγονός που έχει θορυβήσει την εκπαιδευτική κοινότητα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος