FOLLOW US: facebook twitter

11ο Φθινοπωρινό Ράλλυ: Τρίτοι στην F2 E και C4 οι Μαυραγάνης- Τσελεπίδης

Ημερομηνία: 10-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι Μαυραγάνης- Τσελεπίδης με Toyota Corolla AE92

Οι νεαροί αθλητές της Α.Ο.Λ.Α.Π., Αριστείδης Μαυραγάνης- Ιορδάνης Τσελεπίδης, πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση στο myKTEO 11ο Φθινοπωρινό Ράλλυ τερματίζοντας στην τρίτη θέση της F2 E και της C4, με Toyota Corolla AE92.

Οι Παράβαλος- Κολοτούρος ήταν τρίτοι στην κατηγορία των Ιστορικών.

Στην κατηγορία των Ιστορικών, τρίτος τερμάτισε ο Ιωάννης Παράβαλος, έχοντας δίπλα του στην Toyota Corolla AE92, τον αθλητή της Α.Ο.Λ.Α.Π., Διονύση Κολοτούρο, ανεβαίνοντας τέσσερις θέσεις στην τελευταία διαδρομή του αγώνα. Πλέον βάζουν πλώρη για το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις Historic Acropolis Rally.

Πολλά προβλήματα αντιμετώπισε ο αθλητής της Α.Ο.Λ.Α.Π., Διονύσης Γαζετάς στο 11ο Φθινοπωρινό Ράλλυ. Με συνοδηγό στο Toyota Yaris τον Μάνο Σιγάλα, το πλήρωμα τερμάτισε στην 6η θέση της C6, παρά τα τρία κλαταρισμένα ελαστικά και το πρόβλημα με τον άξονα του αυτοκινήτου.

Μια σπασμένη ανάρτηση στο Mitsubishi Lancer, στα μισά του αγώνα, έβαλε τέλος στα όνειρα των αθλητών της ηλειακής λέσχης, Αργύρη Τσούλου- Πάνου Σπυρογιάννη για κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία Ν. Το πλήρωμα εγκατέλειψε την προσπάθειά του στην 3η ειδική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot