FOLLOW US: facebook twitter

Κάλεσμα από την«Εθελοντική Ομάδα ΔΙΑΣ Αρχαίας Ολυμπίας»: «Ελάτε κοντά μας, μην μένετε θεατές»!

Ημερομηνία: 10-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”72632″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Εθελοντική Ομάδα ΔΙΑΣ του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας,τα τελευταία χρόνια έχει διαρκή και ζωντανή παρουσία στην περιοχή μας. Στα χωριά και την ίδια την Αρχαία Ολυμπία, όποτε και όπου η παρουσία και η παρέμβασή της κρίθηκε αναγκαία, οι Εθελοντές της Ομάδας έδωσαν το «παρών», δίνοντας λύσεις. Σε φωτιές, σε πλημμύρες, σε απεγκλωβισμούς, στηρίζοντας δράσεις του δήμου Ολυμπίας και του κλιμακίου της Π.Υ , σε κοινωνικούς σκοπούς, παντού παρόντες.

Απευθύνοντας ανοιχτό μήνυμα προς τους δημότες της Ολυμπίας σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους καλούν να έρθουν κοντά τους, να πλαισιώσουν την Ομάδα και να μην μείνουν θεατές σε αυτές τις δύσκολες ώρες που η κοινωνία τους έχει μεγαλύτερη ανάγκη και αφού μιλούν για τον ρόλο που επιτελούν αναφέρουν στο κάλεσμά τους:

«Αυτές τις ημέρες, λόγω ειδικών συνθηκών που βιώνουμε, πόσα κερδίζει η Κοινωνία από την πρωτοβουλία εθελοντών. Αυτό, το όφελος της Κοινωνίας, το κέρδος όλων μας, επιδιώκουν τα μέλη και οι φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας ΔΙΑΣ. Ήδη η συνεργασία μας με την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και το Δασαρχείο υπήρξε και παραμένει άψογη και αποτελεσματική.

Το έργο αυτό όμως για να παραμείνει ζωντανό και για να συνεχιστεί,θα γίνει με την μεγαλύτερη και πιο ενεργή παρουσία όλων σας,δίπλα μας. Δεν αρκεί να είμαστε θεατές και να ενθαρρύνουμε τις καλές προσπάθειες.Πρέπει να «βγούμε» όλοι μπροστά. Και αυτό το διακηρύσσουμε και τώρα.

Η Εθελοντική Ομάδα ΔΙΑΣ του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας ζητά από τους ενεργούς πολίτες του Δήμου μας, να έλθουν κοντά μας. Άνδρες και γυναίκες, με όπλο την αγάπη για προσφορά στον συνάνθρωπο, να ενταχθούν σε αυτήν. Η Ομάδα μας, με κατηρτισμένα και ικανά στελέχη, προσφέρει την εκπαίδευση που χρειάζεται. Ελάτε κοντά μας. Μην μένετε θεατές. Γίνετε μέλη σε έναν από τους πιο ενεργούς εθελοντικούς ομίλους στην περιοχή μας.

Οι άνθρωποι του τόπου μας περιμένουν πολλά από εμάς. Και η εθελοντική προσφορά είναι το καλύτερο δώρο σε στιγμές δυσκολίας. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Και κυρίως στις δύσκολες στιγμές.

Σας περιμένουμε…

Μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες ή συμμετοχή στα τηλέφωνα 26240-29080 ,29081 ή στην σελίδα μας στο FB Δίας Ε.Ο.Π.Π Αρχαίας Ολυμπίας.

Σας ευχαριστούμε εκ μέρους των συνανθρώπων μας…»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot