FOLLOW US: facebook twitter

1 Κρούσμα κορονοϊού στην Αποκεντωμένη Διοίκηση στον Πύργο και 2 στο δημαρχείο Κρεστένων

Ημερομηνία: 09-10-2020 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”121759″ img_size=”full”][vc_column_text]Πληθαίνουν όπως φαίνεται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ηλεία, καθώς χθες όπως έγινε γνωστό προέκυψαν 3 νέα κρούσματα, δύο στο δημαρχείο Κρεστένων και ένα στην Αποκετρωμένη Διοίκηση Πύργου.

Ειδικότερα, ένα νέο κρούσμα κορονοϊού μετά τα τρία επιβεβαιωμενα στην Αμαλιάδα, έκανε αυτή τη φορά την εμφάνισή του στον Πύργο και μάλιστα σε δημόσια υπηρεσία που συναλλάσεται με το κοινό. Χθες το πρωί, σήμανε συναγερμός στα γραφεία της Αποκεντρωμένη Διοίκησης στη συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Κοκκίνου, αφού όπως έγινε γνωστό βρέθηκε θετική στον ιό υπάλληλος της υπηρεσίας. Αμέσως ακολουθήθηκε η υγειονομική διαδικασία, οι υπάλληλοι απομακρύνθηκαν και τους δόθηκαν άδειες για προληπτικούς λόγους και πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους πρώτο και δεύτερο όροφο του κτιρίου και ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού οι υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης ή θα ληφθούν κάποια άλλα μέτρα όπως η υποχρεωτική καραντίνα για το προσωπικό για προληπτικούς λόγους.

Αλλά και στο δημαρχείο Κρεστένων υπάρχουν εξελίξεις δυσάρεστες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα τεστ που πραγματοποίηθηκαν στις αρχές της εβδομάδας στο προσωπικό και στους αιρετους του δήμου, δεν ήταν τα προσδοκώμενα και βρεθηκαν δύο υπάλληλοι θετικοί στον ιό. Το δημαρχείο Κρεστένων έκλεισε χθες και ξεκίνησε διαδικασία απολύμανσης, ενώ επειδή πρόκειται για πολυσύχναστο μέρος και υπηρεσία που συναλλάσεται το κοινό, εξετάζεται το αν θα ληφθούν περαιτέρω μέτα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot