FOLLOW US: facebook twitter

1ο Φεστιβάλ «Γευσιγνωσία-Τουρισμός-Κρουαζιέρα»: «Μάγεψαν» τους τουρίστες τα χορευτικά του Λυκείου των Ελληνίδων

Ημερομηνία: 09-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35465″ img_size=”full”][vc_column_text]Εικόνες από τους παραδοσιακούς χορούς της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να θαυμάσουν δεκάδες τουρίστες που αποβιβάστηκαν από τα κρουαζιερόπλοια στο Κατάκολο. Οι χορευτές, του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου, προσέφεραν ένα πραγματικό υπέροχο παραδοσιακό θέαμα, εισπράττοντας όπως ήταν αναμενόμενο το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων.

Η εκδήλωση, που εντασσόταν στις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ «Γευσιγνωσία- Τουρισμός- Κρουαζιέρα» άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες που δεν σταμάτησαν λεπτό να αποθανατίζουν με τις φωτογραφικές τους μηχανές τις χορευτικές φιγούρες των χορευτών.

«Στο πλαίσιο του τετραήμερου φεστιβάλ γευσιγνωσίας, τουρισμού και κρουαζιέρας που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Κατάκολο καλέσαμε το Λύκειο Ελληνίδων για να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες-τουρίστες των τριών κρουαζιερόπλοιων που βρέθηκαν στο λιμάνι.

Διαπιστώνουμε ότι οι τουρίστες χαίρονται την παρουσίαση των παραδοσιακών μας χορών και ελπίζουμε πως όλοι αυτοί που παρακολούθησαν τις επιδείξεις θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές της φιλοξενίας που παρέχει ο τόπος μας, περιοχή που όλοι γνωρίζουν πως λατρεύτηκε ο Ξένιος Δίας»… δήλωσε ο Σάκης Αντωνόπουλος, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, που μαζί με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και του ΕΒΕ Ηλείας, διοργανώνει το Φεστιβάλ.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1502257957511-e935bcc7-5cb3-6″ include=”35466,35467,35468″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot