FOLLOW US: facebook twitter

1ο Τρίαθλο Κουρούτας: «Ένα μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε»

Ημερομηνία: 07-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38330″ img_size=”full”][vc_column_text]Οι διοργανωτές του 1ου Τριάθλου Κουρούτας, Επειός Ήλιδας, Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας και το τμήμα Στίβου του Κοροίβου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση, γράφοντας χαρακτηριστικά πως ένα μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε.

Η τοποθέτηση των διοργανωτών είναι η εξής:

«Ένα μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε! Δεν ήταν άλλο από τη “συμμαχία” τριών διαφορετικών σωματείων και μιας πληθώρας τρίτων παραγόντων. Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ήλιδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας, οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας, ο Επειός Γυμναστικός Σύλλογος Ήλιδας και το τμήμα στίβου του Αθλητικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κόροιβος πραγματοποίησαν με επιτυχία το 1ο Τρίαθλο Κουρούτας. Δίπλα σε αυτή την προσπάθεια βρέθηκε και η εταιρία All About Running, γνωστή στην περιοχή για τον Μαραθώνιο Ολυμπίας.

Οι αθλητές, είτε ομαδικά είτε ατομικά, αγωνίστηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, σε ένα είδος αγώνα, που για κάποιους ήταν πρωτόγνωρο, ενώ κάποιοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την παραλία της Κουρούτας, το Δημοτικό Κάμπινγκ και το λιμανάκι του Παλουκίου. Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας, κ. Χρ. Χριστοδουλόπουλος, μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, κ. Αν. Πανταζίδη.

Τις απονομές μεταλλίων, μεταξύ άλλων, έκαναν ο Αντιπεριφεριάρχης Ηλείας, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού, κ. Δ. Κωσταριάς, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Ήλιδας, κ. Λυκ. Πολυχρονόπουλος και η Προέδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών, κα Ε. Μπερτάτου.
Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας στηρίχτηκε στους υποστηρικτές και στους ατομικούς εθελοντές. Μεταξύ αυτών, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας, οι ναυαγοσώστες της Κυλλήνη ΕΕ ΙΚΕ – Skarks, ο καρδιολόγος, κ. Άγγελος Λιβαθινός και το Λιμενικό Σώμα Κυλλήνης. Επίσης, την κάλυψη των ποδηλατών ανέλαβε και η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας συνοδεύοντάς τους σε όλη τη διαδρομή.

Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί η ξεχωριστή προσφορά του Διευθυντή του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας, κου Καρατζά και του προσωπικού του, χωρίς τους οποίους θα ήταν αδύνατη η ασφαλής και επιτυχής διεξαγωγή του αγώνα.

Πολλές ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια σε όλους».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot