FOLLOW US: facebook twitter

1ο Ετήσιο Συνέδριο Λύσεων Πληροφορικής της «Stirixis»

Ημερομηνία: 08-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

stirixis-synedrio-althea

«Η απάντηση της τεχνολογίας στις οικονομικές εξελίξεις της επικαιρότητας»

Το 1ο Ετήσιο Συνέδριο Λύσεων Πληροφορικής της «Stirixis» θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Althea Apartments στο Κατάκολο, την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, 17.30-20.30.

Στο χώρο του συνεδρίου ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ομιλίες από ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο της Οικονομίας και της Φορολογίας και της πληροφορικής.

Στόχος του συνεδρίου είναι να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε Φορολογικά και Ασφαλιστικά θέματα, πως αυτά αγγίζουν τον σύγχρονο επιχειρηματία.

Επίσης θα παρουσιαστούν λύσεις πληροφορικής της Epsilon Net, προς δύο βασικούς πυλώνες της οικονομίας, τον κλάδο του εμπορίου και των υπηρεσιών.

Το 1ο Ετήσιο Συνέδριο Λύσεων Πληροφορικής της «Stirixis» αφορά επιχειρηματίες και στελέχη από ολόκληρο το φάσμα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της αγοράς, που θα αφορούν τους τομείς του χονδρεμπορίου, του λιανεμπορίου, της φιλοξενίας και άλλου είδους υπηρεσιών.

Το συνέδριο δίνει εργαλεία και πρακτικά παραδείγματα για αξιοποίηση της τεχνολογίας στην βελτιστοποίηση διαδικασιών για αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας και για εξοικονόμηση κόστους.Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετέχει κάθε στέλεχος που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί μέσω των λύσεων πληροφορικής για την εφαρμογή τους, σε κάθε τομέα μιας εταιρείας.

Είσοδος ελεύθερη| Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη εκδήλωση, επικοινωνήστε στα: 2621034449, 2621081190-1, Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αλέξιος Νταουλάρης

Δηλώστε συμμετοχή στο παρακάτω Link: http://eepurl.com/cjBYbs

ntaoularis-alexis

Λίγα λόγια για τη «Stirixis»

Η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Α.Ε. είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται από το 1986 στους τομείς παροχής λογιστικών, φορολογικών και εργατικών υπηρεσιών και από το 2004 στους τομείς της πληροφορικής.

Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εμπιστεύονται σήμερα πλήθος επαγγελματιών του ευρύτερου οικονομικού χώρου, όπως και ιδιώτες.

“Η εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών ξεκινάει με ξεχωριστούς ανθρώπους”

Το βασικό συστατικό της επιτυχίας και ο πολυτιμότερος παράγοντας ανάπτυξης της εταιρίας είναι τόσο το ανθρώπινο δυναμικό της όσο και η σχέση της με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (πελάτες).

Η φιλοσοφία της διοίκησης έχεις ως απαραίτητη προϋπόθεση την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τις καθημερινότητας και να δίνει τις πλέον αξιόπιστες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε συνεργαζόμενης επιχείρησης ξεχωριστά. Οι άνθρωποί της συνδυάζοντας την εμπειρία με την διορατικότητα καλύπτουν πλήρως θέματα λογιστικής, φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας. Όλους στην Stirixis τους διακρίνει το πάθος, το όραμα και οι αξίες που είναι πλήρως ταυτισμένες με αυτές της εταιρίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot