FOLLOW US: facebook twitter

1ος «Ορεινός αγώνας Αλέκος Παναγούλης» Δίβρη – Λαμπεία Ηλείας

Ημερομηνία: 29-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74296″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας (ΝΠΔΔ Παιδείας και Αθλητισμού), η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφελείας ECO Δίβρης Κοιν.Σ.Επ., ύστερα από πρωτοβουλία της βουλευτού Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Έφης Γεωργοπούλου – Σαλτάρη, μέλους της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων (Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού – Αθλητισμού), διοργανώνουν σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Ήλιδας ΕΠΕΙΟΣ και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Πεντάθλου, τον 1ο «Ορεινό αγώνα Αλέκος Παναγούλης» στη Δίβρη – Λαμπεία Ηλείας, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Αγωνιστή Αλέκου Παναγούλη, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη Λαμπεία. Η Διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5χλμ. και 1χλμ. και απευθύνεται και σε μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων και ενήλικες.

Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία της οργανωτικής επιτροπής!

Στόχος της Διοργάνωσης είναι η προβολή της σύγχρονης ιστορίας της περιοχής, μέσα από την προσέλκυση αθλητών από όλη την Πελοπόννησο. Η Διοργάνωση θα πλαισιωθεί από εκδηλώσεις οι οποίες θα μετατρέψουν τους αγώνες σε μια γιορτή της Ειρήνης και του Αθλητισμού. Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα γίνει στο Δημαρχιακό Μέγαρο Λαμπείας, ενώ οι απονομές των επάθλων θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δίβρης.

Οι αγώνες και οι εκδηλώσεις στα πλαίσια του 1ου «Ορεινού αγώνα Αλέκος Παναγούλης» είναι ανοιχτές για όλους με δωρεάν συμμετοχή.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot