FOLLOW US: facebook twitter

1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργο: O Δημήτρης Βασιλόπουλος «Πρόσκοπος του Έθνους»

Ημερομηνία: 17-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”73472″ img_size=”full”][vc_column_text]Είναι ιδιαίτερη χαρά για το σύστημά μας, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δοκιμασίας Προσκόπων Έθνους για το 2018. Ανάμεσα στους επιτυχόντες της δοκιμασίας είναι ο Ανιχνευτής μας Δημήτρης Βασιλόπουλος.

Ας σημειωθεί ότι «Πρόσκοποι του Έθνους» γίνονται ανιχνευτές, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την εκπαίδευσή τους, έχουν συμμετάσχει και οργανώσει μια σειρά δράσεων. Η τελετή απονομής των διακριτικών του «Προσκόπου του Έθνους» γίνεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή από άλλο ανώτατο στέλεχος της Ελληνικής πολιτείας (πχ Υπουργό Παιδείας)
Από το σύστημά μας είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύεται Πρόσκοπος Έθνους μετά από 10 χρόνια, ενώ ο Δημήτρης είναι ο μοναδικός Ανιχνευτής από όλη την Πελοπόννησο που ολοκλήρωσε με επιτυχία αυτήν τη διαδικασία για το 2018.

Πολλά συγχαρητήρια Δημήτρη και ευχόμαστε η επιτυχία αυτή να είναι η αφετηρία για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων στόχων στη ζωή σου, αλλά και παράδειγμα για τα υπόλοιπα μέλη του συστήματός μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot