FOLLOW US: facebook twitter

Ώρα για την όγδοη νίκη

Ημερομηνία: 30-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Έχει μπλέξει και φέτος, όπως και πέρυσι ο Κόροιβος με την υπόθεση παραμονή. Έχει το Σάββατο μπροστά του ένα βουνό να ανέβει. Και το βουνό λέγεται Ρέθυμνο. Στον α΄ γύρο είχε δοκιμάσει βαριά ήττα στην κρητική πόλη (101-70). Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο μύλο. Το Ρέθυμνο άλλαξε προπονητή. Τώρα το κουμάντο κάνει ο Νίκος Βετούλας και η ομάδα είναι στην έβδομη θέση. Έχουν κρατηθεί στην κατηγορία και ψάχνουν να ανέβουν πάνω από τον Κολοσσό. Προχτές με τον Ολυμπιακό, παίζοντας με άγνοια κινδύνου κόντεψαν να κάνουν το μπαμ. Είχαν 10/28 τρίποντα και 9/12 βολές. Στη δωδεκάδα έχουν κάτι δαίμονες, όπως ο Άρνολντ, ο Φιτζπάτρικ, ο Λέμον και ο Γιαννόπουλος.

*Για να τους αντιμετωπίσει και να τους νικήσει ο Κόροιβος θέλει αγώνα. Όχι εμφάνιση σαν εκείνη στα Τρίκαλα, με 3/12 τρίποντα και τους «σακαφλιάδες» να κάνουν πάρτι παραμονής με μισογεμάτο το κλειστό της πόλης.

*Χρειάζεται ο Γκότσερ να είναι εύστοχος και ο Μιλουτίνοβιτς κορυφαίος. Να προχωρήσουμε και πιο πέρα. Επιτέλους ο Σταρκς να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και ο πάντοτε φιλότιμος Πόλαρντ να ξεπεράσει τον εαυτό του. Όσο για τον κόσμο είναι βέβαιο πως για άλλη μια φορά θα κατακλύσει την Ήλιδα. Ήρθε η ώρα για την όγδοη νίκη.

 

Νίκη ελπίδας για τη Θύελλα

Νίκη ελπίδας ήταν για τη Θύελλα η προχτεσινή κατά του Ολυμπιακού Σαβαλίων (3-0). Νίκη ελπίδας, γιατί η ομάδα του Αλέκου Τομαρόπουλου, νίκησε για έβδομη φορά κι έμεινε έτσι στη ζώνη των πλέι-άουτ. Αν σήμερα τελείωνε το πρωτάθλημα, η Θύελλα θα έπαιζε πλέι-άουτ με τον Αλφειό, με τον οποίο απέχουν πέντε βαθμούς!

*Ο αγώνας όμως για την πυργιώτικη ομάδα θα συνεχιστεί στις επόμενες 5 αγωνιστικές. Ο αγώνας θα είναι σκληρός ως τότε. Ο Νεοφώτιστος σκόραρε για πρώτη φορά φέτος, ενώ ο αρχισκόρερ Παργινός για έκτη και ο Σαΐνης για τρίτη.

 

Μπορεί να ανταποκριθεί ο Πανηλειακός

Δεν ήταν και η καλύτερη η προχτεσινή κλήρωση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών για τον Πανηλειακό. Θα παίξει, εφόσον προκριθεί, τρεις φορές εκτός έδρας. Όμως διαθέτει τέτοιο δυναμικό που μπορεί να ανταποκριθεί και σε αυτή την υποχρέωση, ώστε παράλληλα με το πρωτάθλημα να προχωρήσει και στο Κύπελλο. Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη με τον Α.Ο. Σάμης.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Σφίξανε τα γάλατα πλέον. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Γίνεται μεγάλη μάχη στα μετόπισθεν. Έχουν παραδοθεί το Χειμαδιό και ο Αίας. Το παλεύουν κάπου επτά ομάδες από τον Αμπελόκαμπο και κάτω. Άλλος λιγότερος, άλλος περισσότερο. Η νίκη της Μαγούλας στο Τραγανό απρόβλεπτη. Όχι όμως και το διπλό των Καβασίλων. Δε συζητάμε για το διπλό του Βαρθολομιού. Αλλάξανε τρίτο προπονητή στην κωμόπολη του Δήμου Πηνειού και πάνε να σώσουν τον Ηλειακό.

*Αυτή τη φορά είχε πέραση η κόκκινη κάρτα. Τρεις στο Χάβαρι: Καραπάνος, Κυριαζής, Μπουρούκης. Πέναλτι χαμένο στο 92΄. Διάβασα για παράπονα του Α.Ο.Χ. για τη διαιτησία. Λάθος τους. Η διαιτησία του Στάμου ήταν ίσια υφάδι, ίσια στημόνι!

*Κόκκινη ο Μπιτούνης (Προο), ο Νικολόπουλος (Αλφειός), Χ. Κολοτούρος (Νίκη Τραγανού).

 

Την έκανε η Αχαγιά

Δεύτερη πρόκριση στα πέναλτι η Αχαϊκή. Και πάει τελικό ο Γαβριλόπουλος. Μπράβο στον κόουτς από το Παλαιοχώρι. Η συμμετοχή στον τελικό αντανακλά και σ’ αυτόν. Έχει αποκλείσει κατά σειρά τη Χαλκίδα (εκτός), το Φωστήρα (μέσα), τον Αστέρα (στη Ν. Μανολάδα), την Παναχαϊκή (στα πέναλτι). Θα παίξει τώρα τελικό με τον Καραϊσκάκη (Άρτας). Αν το πάρει το Κύπελλο θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Αλέξη.

 

Οριακά ο Λαμπρόπουλος

Βούιξαν τα αθηναϊκά σάιτ από τα νέα τερατουργήματα που έκανε η Επιτροπή Διαιτησίας στα επαναληπτικά αγωνιστικά τεστ των διαιτητών. Κάνουν λόγο για σχέδιο εξόντωσης διαιτητών και βοηθών. Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ας δώσουν στη δημοσιότητα το βίντεο όπως τους το ζήτησε ο Μάριος Λαμπρόπουλος. Εκείνος δε ο γυμναστής, ο Δαμασκηνός, μοίραζε κάρτες με το παραμικρό κι έτσι κόπηκε κι ο Χρήστος Κούλης. Ειδικότερα ο Λαμπρόπουλος «κόπηκε» οριακά κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας γιο-γιο και μόνο με βίντεο θα διαπιστωνόταν πως ο Δαμασκηνός πήρε τη σωστή απόφαση.

*Πάντως ο πρόεδρος Άρης, κατά την παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Αστερή, πήρε το μέρος του Μάριου και αποκάλυψε, πως μετά τις εκλογές της ΕΠΟ τον Ιούνιο ο διαιτητής θα επανέλθει στη Σουπερλίγκα.

 

Ο Φώτης Παναγόπουλος

Ο 31χρονος στράικερ του Πανηλειακού, Φώτης Παναγόπουλος, προχτές μόλις κατέκτησε το τέταρτο μετάλλιο σε τελικό. Ήταν κι αυτό χρυσό, όπως το 2008 (Πανηλειακός-Κάστρο 1-0), όπως το 2011 (Πανόπουλο-Αστέρας 6-1), όπως το 2014 (Νίκη Τραγανού-Ηρακλής Π/Β 3-1). Από τις σπάνιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τέτοια διάκριση.

 

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot