FOLLOW US: facebook twitter

Όλη η πόλη ένα πάρτυ!: Κοσμοπλημμύρα στην άκρως επιτυχημένη 3η Λευκή Νύχτα Πύργου

Ημερομηνία: 20-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Χρώματα, μουσικές, χοροί και τραγούδια σε κάθε γωνιά του Πύργου
-«Ξεπούλησαν» τα καταστήματα
-Μέχρι τα ξημερώματα στη σκηνή ο Γιώργος Παπαδόπουλος και οι KOZA MOSTRA

Σε μια υπέροχη, μεγάλη γιορτή, εξελίχθηκε για ακόμα μια φορά η Λευκή Νύχτα στον Πύργο, η 3η κατά σειρά, που διοργανώθηκε στην πόλη από τον Εμπορικό Σύλλογο με χιλιάδες κόσμο να κατακλύζει κάθε γωνιά του εμπορικού κέντρου.

Ένα πραγματικά τεράστιο πάρτυ, με δυνατές μουσικές από Dj’s στα καταστήματα, χρώματα, χορούς και τραγούδια, ατέλειωτα βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα, άφθονα κεράσματα και πολύ καλή διάθεση απ’ όλους που εκμεταλλεύτηκαν την μοναδική αυτή μέρα για να κάνουν τα ψώνια τους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, να απολαύσουν το καφέ, το φαγητό και το ποτό τους αλλά και να διασκεδάσουν τόσο στη μεγάλη συναυλία που έδωσε στην κεντρική Πλατεία μέχρι πρωίας, ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος και οι KOZA MOSTRA όσο και σε δέκα και πλέον γωνιές της πόλης, με τα τοπικά συγκροτήματα  και τις σχολές χορούς να χρωματίζουν ξεχωριστά με μοντέρνους αλλά και παραδοσιακούς χορούς την όμορφη βραδιά.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα χάπενιγκς, οι παραστάσεις Καραγκιόζη και κλόουν για μικρούς και μεγάλους!

Έχοντας πλέον, «εμπειρία» από τις προηγούμενες δυο επιτυχημένες Λευκές Νύχτες, καταστηματάρχες και Εμπορικός Σύλλογος προσέφεραν το καλύτερο δυνατό, κερδίζοντας και φέτος το μεγάλο στοίχημα, διοργανώνοντας μια άκρως επιτυχημένη βραδιά. Τα καταστήματα του Πύργου παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,  και κατακλύστηκαν από καταναλωτές που ψώνισαν με ιδιαίτερα υψηλές εκπτώσεις που άγγιξαν το 70%. Στα περισσότερα απ’ αυτά μάλιστα δεν έλειψαν τα event και τα κεράσματα- γλυκά και αναψυκτικά- δροσίζοντας και γλυκαίνοντας τον κόσμο.

Και φέτος η έναρξη ήταν εντυπωσιακή, με δεκάδες βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό της πόλης. Τα καταστήματα άνοιξαν κατά τις 8 το βράδυ και οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν μόλις σουρούπωσε, με τον κόσμο να απολαμβάνει τη βόλτα του σε μια πόλη γιορτινή. Στην οδό Γερμανού (νεοκλασικό Ψαρού), στην Ερμού, την πλατεία Ιατρίδη, την πλατεία ΟΤΕ, την οδό Μανωλοπούλου, τον πεζόδρομο 28ης Οκτωβρίου και Μιαούλη και τα Χαλικιάτικα, συναντούσες μικρά συγκροτήματα, τον Στάθη, το Μίλτο, το Μανώλη και τις παρέες τους, το Σύλλογο Νέων Καταραχίου αλλά και παραδοσιακούς χορούς από το Σύλλογο «Ηλείων Παράδοσις», τους «Μωραίτες», . ενώ νωρίτερα, οι μικροί που βόλταραν με τους γονείς τους, είχαν απολαύσει παράσταση Καραγκιόζη και Κλόουν στην πλατεία ΟΤΕ, την Ερμού και την 28ης Οκτωβρίου.

Για ακόμη μία χρονιά η Ακαδημία Αθλητικού Χορού Dance Life Steps διέπρεψε χορευτικά στην λαμπρή διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου για τη Λευκή Νύχτα! Με χορευτικές επιδείξεις, όχι σε ένα μα σε δύο κεντρικά σημεία της πόλης, η κυρία Μαρία Πολίτη με την ομάδα της «ταξίδεψαν» κατοίκους και επισκέπτες του Πύργου.  Για την ακρίβεια, απολαύσαμε την παρουσίαση των παιδιών στην πλατεία Ιατρίδη και στην οδό Αιόλου. Την επιμέλεια των χορογραφιών της βραδιάς είχε η κυρία Μαρία Πολίτη και συμμετοχή στις  RedLifeSteppers (χορευτική ομάδα της Ακαδημίας) τα κορίτσια: Παναγοπούλου Μαίρη, Δούρου Θέτις, Ρηγοπούλου Νάγια, Καζαζοπούλου Κατερίνα, Τσουκαλά Στεφανία, ΜπαρτζιώτηΜαρισόφη, Γιαννακοπούλου Μαργαρίτα και Καρρά Χριστίνα. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά.

Παπαδόπουλος και Koza Mostra ξεσήκωσαν το κοινό

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την συναυλία του Γιώργου Παπαδόπουλου και των Koza Mostra, μπροστά από το Μνημείο Ηρώων, στην κεντρική πλατεία, που αποδείχτηκε μικρή να χωρέσει τον κόσμο που έσπευσε να απολαύσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, σε παλιά αγαπημένα και νέα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα.

Την 3η Λευκή Νύχτα διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε. Ηλείας) και το Δήμο Πύργου, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηλείας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων καθώς επίσης και των εμπόρων και επαγγελματικών της πόλης.

Με την αποτίμηση της 3ης Λευκής Νύχτας να είναι ιδιαίτερα θετική, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, βάζει ήδη πλώρη για τη διοργάνωση της επόμενης το καλοκαίρι του 2019!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος