FOLLOW US: facebook twitter

Όλα… κόκκινα!

Ημερομηνία: 28-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

papadopoulou-eleni1

-Που ήσουνα μωρή Μαριγούλα και γύρισες λαχανιασμένη και αναψοκοκκινισμένη με το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις… πυρκαγιά, καλά το τραγούδι το λέει, μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς, έτσι το’ είπα!

-Τι εννοείς Ασημούλα, κάνεις πώς δεν ξέρεις, πήγα να υποδεχθώ τον Αλέξη στην Αμαλιάδα φυσικά! Υπήρχε περίπτωση να χάσω εγώ αυτή τη συνάντηση;

-Ε βέβαια! Φαντάζομαι, πρώτη στα άρμενα θα ήσουνα, είδα λίγο στην τηλεόραση. Αν και μπερδεύτηκα κομματάκι, ήταν ολίγον σουρεάλ η κατάσταση, η όλη εκδήλωση θύμιζε συγκέντρωση του ΚΚΕ, φυσικό βέβαια ήτανε αφού τον Νίκο Μπελογιάννη τιμά η Ηλεία, αλλά η συνύπαρξη Τσίπρα- Κουτσούμπα  στην ίδια τελετή και από πάνω να περνάνε Νατοϊκά αεροπλάνα ήτανε… κάπως!

-Και τι να κάνανε δηλαδή, να κάθονται οι δυο τους σαν… τσακωμένοι; Αν και κάποια στιγμή… ζαλίστηκε λέει λίγο ο Κουτσούμπας και πήγε παρά πίσω, για να μην βγαίνουν και σε όλες τις φωτογραφίες δίπλα- δίπλα, γιατί αυτή θα ήταν μια… ιστορική συνύπαρξη! Εν τω μεταξύ το ΚΚΕ ήταν εκεί με συνθήματα και παλμό τιμώντας τον Μπελογιάννη και όχι διαδηλώνοντας εναντίον του Τσίπρα όπως θα γινόταν σε άλλη περίπτωση, γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να αμαυρώσουν την εκδήλωση και δεν ήταν αυτός ο στόχος τους. Υπήρχαν ωστόσο και διαδηλωτές άλλων κινημάτων της Αριστεράς, που αυτοί φώναζαν συνθήματα εναντίον του Πρωθυπουργού, γιατί κάποιος έπρεπε να το κάνει κι αυτό!  Εκείνο το όραμα της Ενωμένης Αριστεράς έτσι κι αλλιώς χάθηκε πριν από χρόνια!

– Δηλαδή με λίγα λόγια ο Τσίπρας λόγω συνθηκών πέρασε το… ποτάμι χωρίς να βραχεί!

-Αναμενόμενο ήτανε! Βεβαίως δεν έλειψε και το άλλο παλικάρι μας, ο Λεβέντης που ήταν κι αυτός εκεί για να τιμήσει το Νίκο Μπελογιάννη ανεξάρτητα από την πολιτική απόσταση που τους χωρίζει, ενώ η Φώφη τελικώς δεν ήρθε όπως είχε αρχικά ειπωθεί, ούτε και ο Σταύρος, για τον Κυριάκο δεν το… συζητάμε καν! Βεβαίως τα 90 λεπτά της προγραμματισμένης επίσκεψης Τσίπρα έγιναν… 4 ώρες, γιατί ακολούθησαν και οι συσκέψεις με την τοπική πολιτική ηγεσία κεκλεισμένων των θυρών βεβαίως, ακόμα και από τους δημοσιογράφους!

-Ναι, γιατί ήτανε δύσκολο να μάθουμε τι είπανε! Άλλωστε ο Αλέξης ήρθε οδικώς από τον περίφημο δρόμο καρμανιόλα της Πατρών- Πύργου, οπότε είδε για ποιο λόγο η Ηλεία δεν πανηγυρίζει όταν οι άλλοι νομοί εγκαινιάζουνε δρόμους! Βέβαια δεν ξέρω σε πόσο αυστηρό τόνο του το θέσανε οι τοπικοί άρχοντες το θέμα, ελπίζω όχι με πολύ… χαμόγελο! Το ζήτημα είναι να δει και τα χάλια του νομού γιατί καλός και άγιος ο λόγος της επίσκεψης, αλλά οι αγώνες συνεχίζονται σε πολλά μέτωπα σήμερα!

-Όσο γι αυτό συμφωνώ φιλενάδα! Ελπίζω να το καταλάβει και ο Αλέξης αυτός!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot