FOLLOW US: facebook twitter

Όλα έτοιμα για το 39ο Ολυμπιακό Ράλι

Ημερομηνία: 12-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί  ο 1ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι και η ΑΟΛΑΠ είναι έτοιμη να τον φιλοξενήσει. Το 39ο Ολυμπιακό Ράλι, με 37 συμμετοχές, έρχεται να προσφέρει για μια ακόμα χρονιά αμέτρητες συγκινήσεις και θέαμα. Ένας αγώνας ανανεωμένος σε πολλά επίπεδα, για την καλύτερη θέαση των ειδικών και την ευκολία συμμετοχής των αγωνιζομένων.

Πρόκειται για έναν αγώνα, με μόνο 46,79χλμ. απλών ειδικών διαδρομών και συνολικό μήκος 119,69χλμ.. Αποτελείται από 6 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 72,9χλμ., γνωστές σε όλους τους αγωνιζόμενους: τον Δούκα, μήκους 11,70χλμ. επαναλαμβανόμενη (x3), με τεχνικά κομμάτια που θα προσφέρουν άπλετο θέαμα και ευχαρίστηση στα πληρώματα και την Αχλαδινή, μήκους 12,60χλμ., επαναλαμβανόμενη (x3), με τα γρήγορα κομμάτια της να ενθουσιάζουν το κοινό.

Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο  στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ «ΙΟΝΙΚΗ», στην Συντριάδα και ώρες από 15:30 έως 18:30. Το βράδυ της ίδιας μέρας και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή στις 9:30 το πρωί, στην έξοδο του Service Park (που βρίσκεται στη διαδρομή του αγώνα, στο σχολείο -γήπεδο του Δ.Δ. Λάλα) και ο τερματισμός στις 15.00, μπροστά από το Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος