FOLLOW US: facebook twitter

Όλα έτοιμα για την 6η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 07-08-2024 | Συντάκτης:

Το Σάββατο το βράδυ με Πέννυ Μπαλτατζή και πολύ υψηλές εκπτώσεις

Γράφει η Κική Κολοβέρου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την μεγάλη βραδιά διασκέδασης και υψηλών εκπτώσεων την 6η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο μετά τις 8 το βράδυ.

Μια νύχτα που θα μετατρέψει την αγορά της πόλης σε ένα πολύχρωμο καλοκαιρινό πάρτι εκπτώσεων και διασκέδασης που στόχο έχει την τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

Η συναυλία της βραδιάς, θα είναι με την Πέννυ Μπαλτατζή, το «κορίτσι» που όλοι αγαπήσαμε και η οποία θα βρεθεί στην Αμαλιάδα με μια εκρηκτική, φρέσκια ομάδα που αποτελείται από έξι υπέροχους μουσικούς, από «σπάνιο κι εξωτικό χαρμάνι», σε ένα πρόγραμμα πλούσιο σε εναλλαγές, ρυθμό και μπρίο!

Την 6η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας διοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Ήλιδας.

Στη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φώτης Νικολόπουλος κάλεσε όλους τους Ηλείους να στηρίξουν την προσπάθεια τους, να επισκεφθούν την Αμαλιάδα, να ψωνίσουν από τα τοπικά καταστήματα και να διασκεδάσουν. «Όλα είναι έτοιμα για την 6η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας που στόχο έχει να ψωνίσουμε και να διασκεδάσουμε και ταυτόχρονα να τονωθεί η αγορά και η τοπική οικονομία που φέτος δεν κινήθηκε και καλά. Είναι μια ευκαιρία για ένα μεγάλο πάρτι όπου θα διασκεδάσουν όλοι όσοι επισκεφθούν την πόλη, θα ψωνίσουν και θα διασκεδάσουν με το πρόγραμμα εκδηλώσεων και στους χώρους εστίασης».

Ακολούθως  ο υπεύθυνος εκδηλώσεων του Συλλόγου Γιάννης Γεωργακόπουλος κάλεσε και αυτός με την σειρά του όλο τον κόσμο να επισκεφθεί μετά τις 8 το βράδυ την Αμαλιάδα. «Η σημασία της Λευκής Νύχτας είναι να μας μάθει το ευρύ κοινό των περιοχών γύρω -γύρω από την πόλη, να έρθουν να τους εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται με πολύ καλές τιμές και όπως έχουμε ενημερωθεί οι εκπτώσεις θα ξεκινήσουν με πάνω από το 50%. Ελπίζουμε να γίνει και πάλι Λευκή Νύχτα για όλα τα μαγαζιά γιατί μέχρι τώρα δεν είχαμε και την καλύτερη αγοραστική κίνηση. Θα έχουμε για κεντρική συναυλία την Πέννυ Μπαλτατζή και ένα δεύτερο event Λάτιν χορούς από το Γυμναστήριο Αθλοκίνηση μετά τη συναυλία στην κεντρική πλατεία. Περιμένουμε όλο τον κόσμο να έρθει. Είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό και να κάνουμε τη γιορτή αυτή και πάλι μεγάλη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot