FOLLOW US: facebook twitter

Ωδείο Ολύμπιον

Ημερομηνία: 20-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Το κύρος, η εμπειρία, η αξιοπιστία και η μακρόχρονη πορεία του ωδείου και της διευθύντριας κυρίας Διονυσίας Περσαινίτη προσωπικά, αποτελούν εγγύηση για τις σωστές μουσικές σπουδές των παιδιών σας.

Στο ωδείο Ολύμπιον, που είναι αναγνωρισμένο από το κράτος (αρ. αποφ. 11659 ΦΕΚ 1587/Β/9-5-2017), λειτουργούν όλα τα τμήματα οργάνων που είναι αναγνωρισμένα από το υπουργείο πολιτισμού και νέα τμήματα μονωδίας και σύγχρονου τραγουδιού.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δωρεάν δοκιμαστικών μαθημάτων για όλα τα όργανα αλλά και ένα πρωτοποριακό σύστημα εκμάθησης πιάνου για ηλικίες 4-6 ετών.

Στη φωτο από αριστερά Β. Ιβανώφ καθηγητής Βιολιού, Β. Χριστόπουλος, Ν. Μιχαηλίδου, Δ. Περσαινίτη διευθύντρια

Κάθε χρόνο δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο να διεξάγονται οι εξετάσεις των σπουδαστών από καταξιωμένους επαγγελματίες – παιδαγωγούς του κάθε είδους και αξίζει να σημειώσουμε ενδεικτικά, τα κορυφαία ονόματα που στελέχωσαν τη φετινή επιτροπή των θερινών εξετάσεων που τίμησαν με την παρουσία τους το ωδείο αλλά και την πόλη μας:

-Ευάγγελος Ασημακόπουλος: κορυφαίος δεξιοτέχνης κιθάρας και παιδαγωγός. Τα βιβλία του διδάσκονται στον βασικό κορμό των ωδείων της χώρας.

-Ναταλία Μιχαηλίδου: διακεκριμένη Ελληνίδα πιανίστα, με τεράστια διεθνή καριέρα, καθηγήτρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και συχνό μέλος κριτικής επιτροπής διεθνών διαγωνισμών πιάνου ανά τον κόσμο.

-Βαγγέλης Χριστόπουλος: καταξιωμένος δεξιοτέχνης και παιδαγωγός, 1ο όμποε της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών επί 40 χρόνια. Πολλοί Έλληνες δημιουργοί έχουν συνθέσει έργα ειδικά γι΄αυτόν.

-Σπύρος Κλάψης: σπουδαίος κλασικός συνθέτης και παιδαγωγός, που με τη διδασκαλία του έχει γαλουχήσει γενιές μουσικών και συνθετών.

Όλοι τους αποτέλεσαν μοναδική εμπειρία για τους σπουδαστές του ωδείου και τους βοήθησαν να αντιληφθούν ότι οι σπουδαίες και επιτυχημένες προσωπικότητες είναι πολύ απλοί και άμεσοι δάσκαλοι με ευγένεια και σεβασμό στους μαθητές και να αποτελέσουν φωτεινά παραδείγματα προς μίμηση.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Εμπιστευτείτε τη μουσική παιδεία των παιδιών σας στους ειδικούς!!

Ωδείο Ολύμπιον
Τ. Καζάζη 24 Πύργος
(πρώην Αχιλλέως, κοντά στον ΟΤΕ)
2621026858 – 6932247564


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος