FOLLOW US: facebook twitter

Χ. Παλαιολόγος: «Είμαστε όλοι μαζί…»

Ημερομηνία: 03-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

palaiologos-xristos

Δηλώσεις μετά την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου του ΤΕΟΒ Μυρτουντίων

Το δικό του ‘ευχαριστώ’, είπε μέσα από μια λιτή δήλωση ο Χρήστος Παλαιολόγος με αφορμή την εκλογή του εκ νέου στη θέση του προέδρου του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων. Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδραβίδας – Κυλλήνης που συνεχίζει και εκεί τη θητεία του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλα τα μέλη του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων και θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας.

«Ευχαριστώ όλα τα μέλη του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων για τη στήριξη προς το πρόσωπό μου και την επανεκλογή μου στη θέση του προέδρου. Στάθηκαν δίπλα μου και αναγνώρισαν το έργο μου. Είναι πρόεδρος για όλα τα μέλη και δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλό του οργανισμού των αγροτών για να υπάρξει συνέχεια. Θα είμαστε πάντα άγρυπνοι στο πλευρό των αγροτών για ότι καλύτερο» είπε ο κ. Παλαιολόγος και συνέχισε. «Ευχαριστώ και τους εκλέκτορες που μου έδωσαν το προβάδισμα να είμαι πρώτος πλειοφηψών στο ΔΣ και το ΔΣ που με στήριξε να είμαι πάλι πρόεδρος.

Ευχαριστώ και το νομικό σύμβουλο του ΤΟΕΒ Άγγελο Αντωνόπουλο που ήταν πάντα αντικειμενικός και σωστός προς όλα τα μέλη του οργανισμού και για τη στήριξή του στον οργανισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα πέραν των 20 ετών» κατέληξε στο μήνυμά του ο κ. Παλαιολόγος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος