FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Γιαννακόπουλος: «Όχι τυμπανοκρουσίες και υπερβολές»

Ημερομηνία: 31-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28409″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο  υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος μιλά για τη φετινή πορεία και το μέλλον του Πανηλειακού

Ο Πανηλειακός πέτυχε το σπουδαιότερο στόχο που είχε θέσει εξαρχής και ήταν η άνοδος στη Γ΄ Εθνική και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Γιαννακόπουλος, μίλησε στην «Πρωινή» για τη σεζόν που τελείωσε αλλά και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. «Η χρονιά είναι επιτυχημένη για μας, επετεύχθησαν όλοι οι στόχοι που είχαμε θέσει εξαρχής, με κυριότερο ότι η ομάδα μπήκε ξανά στο γήπεδο σε υγιείς και στέρεες βάσεις.

Και επίσης σημαντικό είναι ότι δεν έπαιξε σε κανένα γήπεδο μόνη της. Υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για την πορεία μας. Πέρα από τον «Πυρσό» που έφερε διοικητική σταθερότητα, μεγάλη ήταν η βοήθεια από τον επιχειρηματικό κόσμο της Ηλείας αλλά και τον απλό φίλαθλο με την κάρτα διαρκείας και το εισιτήριο κάθε  αγώνα. Είχαμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και αυτό φάνηκε ότι δεν αλλάξαμε παίκτες κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όπως επίσης, είχαμε εμπιστοσύνη και στο τεχνικό τιμ», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Γιαννακόπουλος.

Στην ερώτησή μας, πώς λειτούργησε η ομάδα την τελευταία εβδομάδα, μετά τις τρεις άσχημες εμφανίσεις που προηγήθηκαν στα πλέι-οφ, ο Γιαννακόπουλος τόνισε: «Δώσαμε στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν  πως δεν έχουν να φοβηθούν κάτι και πρέπει να νικήσουν το άγχος τους βγάζοντας πάθος στο παιχνίδι τους,  ώστε να έλθει το αποτέλεσμα που όλοι θέλαμε. Αυτό έγινε στο Τραγανό και ήρθε η νίκη και  η επίτευξη της ανόδου».

 «Όχι τυμπανοκρουσίες…»

Ο Χρήστος Γιαννακόπουλος μίλησε και για τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως ακόμα είναι νωρίς να τεθούν οι στόχοι: «Για τη συνέχεια, πρέπει να προσέξουμε η ομάδα να πορευτεί στις ίδιες βάσεις. Όχι τυμπανοκρουσίες και υπερβολές… Δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε για στόχους τη νέα σεζόν. Δεν έχουμε εικόνα  για το πώς θα είναι διαμορφωμένο το νέο πρωτάθλημα. Από αυτό θα εξαρτηθεί και ο προγραμματισμός μας. Πάντως, τα περισσότερα παιδιά θα μείνουν στην ομάδα και θα κοιτάξουμε να προσεγγίσουμε ποδοσφαιριστές  από την Ηλεία που αγωνίζονται εκτός Νομού, έτσι ώστε να είναι έντονο το γηγενές στοιχείο. Όπως επίσης θα κινηθούμε και για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν φέτος στην Α΄ Κατηγορία  Ηλείας καθώς έχουμε εικόνα από αυτούς».

 Αποφασίζει για φιέστα

Το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα έχει χαλαρές προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή και οι άνθρωποι του Πανηλειακού θα αποφασίσουν αν θα γίνει αγώνας-φιέστα για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική ή κάποια άλλη εκδήλωση. Πιθανότατα σήμερα, θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις της διοίκησης. Όσο για το θέμα προπονητή, όπως έχει γίνει γνωστό, υπάρχει διετής συμφωνία με το Σπύρο Αντωνόπουλο, αλλά ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί  κάποια κουβέντα με τον 44χρονο τεχνικό.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot