FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Λαζαράκειο

Ημερομηνία: 23-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

odeio-amaliada-lazarakeio-xristougenniatiki-sunavlia9

Εντυπωσίασε το Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «2ο Αγάπης Δένδρον»

Εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά το Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας στην προχθεσινή του ετήσια Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Λαζαράκειο, που ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις για το «3ο Αγάπης Δέντρον» που άνοιξε τις πύλες του στην Αμαλιάδα το βράδυ της Τετάρτης.

odeio-amaliada-lazarakeio-xristougenniatiki-sunavlia5

odeio-amaliada-lazarakeio-xristougenniatiki-sunavlia4

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιελάμβανε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και εορταστικές μελωδίες και οι σπουδαστές με την συμβολή των καθηγητών τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν, κάνοντας για μια μεγάλο διάστημα μια επίπονη προετοιμασία για το καλύτερο αποτέλεσμα! Και βεβαίως αναταμείφθηκαν.

odeio-amaliada-lazarakeio-xristougenniatiki-sunavlia2

odeio-amaliada-lazarakeio-xristougenniatiki-sunavlia1

Στην συναυλία συμμετείχαν σπουδαστές από την Κιθάρα, το Πιάνο και την Σχολή Πνευστών και στους Δασκάλους Γιάννη Μαχαίρα, Νόρα Χάρδα, Χρήστο Παππού.

odeio-amaliada-lazarakeio-xristougenniatiki-sunavlia7

odeio-amaliada-lazarakeio-xristougenniatiki-sunavlia6

Ένα μεγάλο μπράβο βεβαίως και στα παιδιά της Φιλαρμονικής για την ωραία παρουσία και συμμετοχή τους καθώς και στους Γιάννη Αβράμη, Αμαλία-Ναστούλη-Ζηρογιάννη για τη δουλειά που κάνουν εκεί, αφού η Φιλαρμονική του δήμου Ήλιδας πρόσθεσε έναν ξεχωριστό εορταστικό τόνο στη βραδιά παιανίζοντας Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια. Άψογη ήταν και η παρουσίαση της Εκδήλωσης από την Σπουδάστρια Κλασικού τραγουδιού του Ωδείου Μαύρα-Μαρία Θεοδωρακοπούλου καθώς και η ερμηνεία της στο ¨Ave Maria¨.

odeio-amaliada-lazarakeio-xristougenniatiki-sunavlia3

Τέλος, τα παιδιά του τμήματος Φωνητικής αξίζουν αρκετούς επαίνους που με τις μελωδικές φωνές τους μάγεψαν το κοινό και του χάρισαν μια ξεχωριστή βραδιά. Η ακούραστη Δασκάλα τους Βασιλική Κεφάλα, με την συστηματική και κοπιαστική δουλειά της επιτυγχάνει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλες τις παρουσιάσεις και συμμετοχές του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή επαίνων σε μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου- Λυκείου Αμαλιάδας που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς ποίησης. Το Λαζαράκειο ήταν κατάμεστο και ο κόσμος απόλαυσε την υπέροχη βραδιά.

odeio-amaliada-lazarakeio-xristougenniatiki-sunavlia8

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot