FOLLOW US: facebook twitter

Χρηματοδοτούνται σχολικές μονάδες του Κάμπου

Ημερομηνία: 08-02-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51794″ img_size=”full”][vc_column_text]Σημαντικές ειδήσεις έβγαλε η παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση στον Καϊάφα. Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα και τον αντιδήμαρχο Προγραμματισμού του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ανδρέα Μίγκο, αναφέρθηκε για τις σχολικές μονάδες που πρόκειται να χρηματοδοτηθούν στην περιοχή του Κάμπου.

Αρχικά αναφέρθηκε γενικότερα στο θέμα των σχολείων με αφορμή την ανακοίνωση για τη χρηματοδότηση του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού. «Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές από πολλά χρόνια πριν και προσπαθούμε να τις επιλύσουμε. Ανακοινώσαμε την χρηματοδότηση για το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού και είχαμε μια καλή συνεργασία με το δήμο Πηνειού. Έχουμε πει σε όλους τους δημάρχους πως αυτό που χρειαζόμαστε – ειδικά για τις σχολικές μονάδες – είναι μελέτες στοιχειωδώς ώριμες. Και αν οι δήμοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν, να βοηθήσουμε και εμείς, αρκεί να ξέρουμε ποιες είναι οι ανάγκες. Συνεργαζόμαστε με τους δήμος και σύντομα θα ανακοινώσουμε και άλλες μονάδες. Θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, άρα αποφεύγουμε έτσι και τη «βαριά» γραφειοκρατία του ΕΣΠΑ και να προχωρήσουμε πιο γρήγορα».

Απαντώντας σε ερώτησή μας για δύο σχολεία του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ο κ. Χαρίτσης ανέφερε πως «… σε ότι αφορά το δημοτικό σχολείο της Ν. Μανωλάδας και τον παιδικό σταθμό της Βάρδας, τα αιτήματα τα έχουμε λάβει, δουλεύουμε για αυτά και σύντομα θα τα ανακοινώσουμε. Δεν θέλουμε να ανακοινώνουμε πράγματα τα οποία δεν είναι έτοιμα. Όμως αυτά τα δύο είναι πολύ επείγοντα μας έχουν έρθει από το δήμο και τα βλέπουμε στην υπηρεσία δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου Οικονομίας και πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε την ένταξή τους στο πρόγραμμα».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot