FOLLOW US: facebook twitter

Χαλκίδα-ΠΑΟ Βάρδας: 2-0 Αποχαιρέτησε τη 2η θέση

Ημερομηνία: 08-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας αγωνιζόμενος ξανά με σημαντικές απουσίες (Κοκκίνης, Σαμπανέι, Νικολόπουλος), γνώρισε την ήττα με 2-0 στη Χαλκίδα από την ομώνυμη ομάδα και αποχαιρέτησε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τώρα, έπεσε στην τέταρτη θέση, αφού στην τρίτη είναι μόνη της πλέον η Ερμιονίδα.

Η φορμαρισμένη Χαλκίδα (αυτή ήταν η ένατη νίκη της στα τελευταία 12 παιχνίδια)  μπήκε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 16΄. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Θωμά, ο Λάμπρος Πολίτης μέσα στην περιοχή ελίχθηκε και με σουτ νίκησε τον Καπούταγλη.

Ο ΠΑΟΒ βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει, πίεσε την εστία του Ντουμάνη και στο 20΄ είχε ένα καλό σουτ του αρχηγού Γιώργου Πολίτη που πέρασε λίγο άουτ. Στο 39′ απευθείας φάουλ του Γ. Πολίτη έδιωξε σε κόρνερ ο Ντουμάνης κι έτσι το 1-0 έμεινε σκορ α΄ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ συνέχισε να έχει την εδαφική υπεροχή αλλά δεν έφτανε εύκολα σε θέση για γκολ. Η Χαλκίδα είχε ένα σουτ του Θωμά στο 60΄ που δεν είχε τύχη (ψηλά πάνω από τα δοκάρια). Στο 64΄ σε σέντρα-σουτ του Αγουρίδη η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ώσπου στο 69΄ έγινε το 2-0 και το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Ο Βαλκάνος, που τέσσερα λεπτά πριν είχε περάσει στο παιχνίδι, πάσαρε στον Βεζιρτζόγλου και αυτός με σουτ νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Καπούταγλη.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, η Ερμιονίδα στο «Γρ. Καλάκος», στη μάχη για την 3η θέση της βαθμολογίας.

 

Χαλκίδα (Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Ζυγογιάννης (76′ Λουκας), Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου (84′ Αντμίρ), Πολίτης, Ανέστης (65′ Βαλκάνος), Θωμάς.

ΠΑΟ Βάρδας (Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Π.Πολίτης, Αγουρίδης, Παλιάτσας (62′ Βατσής), Καρούτης, Σιδέρης, Ανδριέλος (51′ λ.τρ. Πατάπης), Γ. Πολίτης, Καλογερόπουλος, Ντόμας, Γούρμος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot