FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Προοδευτική 6-1: Οδοστρωτήρας το Χάβαρι!

Ημερομηνία: 26-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53447″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Χάβαρι πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και νίκησε με το ευρύ 6-1 την Προοδευτική, το απόγευμα του Σαββάτου. Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 15΄ με τον Καρασουλα να αποκρούει σουτ εντός περιοχής και στο 38΄ έγινε το 1-0 με τον Αντωνόπουλο. Με την έναρξη της επανάληψης, στο 47΄ ο Μπουρούκης έκανε το 2-0 και ακολούθησαν άλλα τέσσερα γκολ μέχρι το 75΄ για την ομάδα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, με τους Μπατζακόπουλο, Καμαρινό, Χριστόπουλο και Γιώργο Μπερούκα. Η Προοδευτική πέτυχε το γκολ της τιμής στο 85΄ με τον Γ. Πέρδικα.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες. Με το σκορ στο 4-0 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ορλώφ και στο 90΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρούνης.

Χάβαρι: Καρασούλας, Μπουντουβής, Κοκκώνης, Σπ. Μαργαρώνης, Χατζηγιάννης (70΄ Σπυρόπουλος), Καμαρινός, Χριστόπουλος, Μπουρούκης (65΄ Γ. Μπερούκας), Αντωνόπουλος (50΄ Α. Μαργαρώνης), Μπατζακόπουλος (60΄ Πυλαρινός), Ρούνης.

Προοδευτική: Χ. Σάμαρης, Μητρόπουλος (46΄ Πατσούρας), Ορλώφ, Μούζος, Πρωινός, Κουρκουμέλης, Σαρανταυγάς, Γ. Πέρδικας, Βασιλόπουλος, Κατσιμιτσίρης, Νικολετάκης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot