FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Νίκη Τραγανού 0-1: Ξανά δεύτερη…

Ημερομηνία: 13-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού επέστρεψε στη δεύτερη θέση, μετά τη νίκη της με 1-0 στο Χάβαρι και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Δόξας στα Λεχαινά. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα, ήταν καλύτερη και πέρασε από το Χάβαρι με γκολ του Νίκου Δούλου στο 42΄ με πλασέ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κολοτούρου. Στο 10ο λεπτό, είχε δοκάρι σε πλασέ του Δημήτρη Κολοτούρου και στην επαναφορά ο παίκτης της Νίκης σούταρε στην αγκαλιά του Ρούνη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58΄ ο Νίκος Κολοτούρος είχε σουτ λίγο άουτ και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δημήτρης Κολοτούρος σημάδεψε το δοκάρι του Ρούνη, το οποίο ήταν το δεύτερο για τους κυανόλευκους. Το Χάβαρι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικό και μοναδική καλή στιγμή του ήταν στο 87΄ όταν  μια συρτή μπαλιά πέρασε παράλληλα με την εστία του Ψυχογιού και δεν αξιοποιήθηκε.

Χάβαρι: Π. Ρούνης, Ζώντος, Σαφαρής (86΄ Μαρίτσας), Κοκκώνης, Κ. Ρούνης, Καμαρινός, Ραυτόπουλος (67΄ Αργυρόπουλος), Κυριαζής, Καραπάνος (57΄ Δόσης), Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος.

Νίκη Τρ.: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Στ. Κολοτούρος, Γιαννακόπουλος (59΄ Γ. Κασσιανός), Δούλος (88΄ Καλογερόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (75΄ Γκρίλλας), Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot