FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Ηλειακός Βαρθολομιού 1-0: Ένα βαθμό ακόμα…

Ημερομηνία: 08-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Χάβαρι κέρδισε 1-0 τον Ηλειακό Βαρθολομιού στον πρώτο αγώνα για τα πλέι-άουτ και τώρα θέλει ένα βαθμό στους δύο αγώνες-το ανώτερο-που μπορούν να γίνουν, για να παραμείνει στην Α1 Κατηγορία.

Η ομάδα του Λύσανδρου Τζαβάρα ήταν εμφανώς καλύτερη στο α΄ ημίχρονο κι έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Κυριαζή, Σταυρούλια και Ραυτόπουλο. Τελικά στο 30΄ μετά από σύγχυση στην περιοχή του Ηλειακού, ο Καραπάνος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Βύτανο και ο Κώστας Ρούνης δεν λάθεψε από τα 11 βήματα (1-0).

Στην επανάληψη ο Ηλειακός Βαρθολομιού είχε την εδαφική υπεροχή κι έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 90΄ όταν ο Καραγιάννης από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Δόσης επιχείρησε στην κόντρα ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι επέστρεψε ο Καρατζανίδης στον Ηλειακό και πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 70΄ στη θέση του Βαγγελάκου.

 

Χάβαρι: Π. Ρούνης, Ζώντος, Σαφαρής, Κοκκώνης, Κ. Ρούνης, Καμαρινός, Ραυτόπουλος, Κυριαζής, Καραπάνος (78΄ λ.τρ. Μαρίτσας), Σταυρούλιας (70΄ λ.τρ. Δόσης), Μπατζακόπουλος (87΄ Σπυρόπουλος).

Ηλειακός Β.:  Βύτανος, Α. Βούτος, Καραγιάννης, Πουλής, Γκίνης, Κωνσταντακόπουλος, Βαγγελάκος (70΄ Καρατζανίδης), Καλλιβωκάς, Μπακογιάννης (85΄ Ζωγόπουλος), Ράλλης, Μαγκαφάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot