FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Αλφειός 1-0: Τρίποντο παραμονής

Ημερομηνία: 05-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51449″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Χάβαρι νίκησε 1-0 τον Αλφειό και εξασφάλισε κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή καθώς έφτασε τους 23 βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν κακό με ελάχιστες μεγάλες φάσεις. Στο 10΄ ο Αλφειός είχε ένα καλό μακρινό σουτ του Πεσκελίδη που πέρασε λίγο άουτ και στο 20΄ ο Κυριαζής βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά τον πρόλαβαν οι αμυνόμενοι.

Στο 35΄ από κόρνερ του Πεσκελίδη, ο Στροφύλλας σούταρε αλλά απέκρουσε ο Κουτσαβίτης. Στην επανάληψη, υπήρχε μόνο το γκολ της νίκης για το Χάβαρι στο 67΄. Σε σύγχυση μέσα στην περιοχή ο Μπουντουβής σκόραρε με πλασέ, με τους «πράσινους» του Επιταλίου να φωνάζουν για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 85΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κυριαζής.

 

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Χατζηγιάννης, Κοκκώνης, Μπουντουβής, Καμαρινός, Χριστόπουλος (60΄ Αντωνόπουλος), Γ. Μπερούκας (46΄ Ρούνης), Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος (70΄ Σαφαρής), Σπ. Μαργαρώνης, Κυριαζής.

Αλφειός: Μπίζος, Μουλάς (81΄ Τσιγκούνης), Πέρρας (74΄ Αντ. Πρίφτης), Ν.Τεκερλέκης, Σεμπέκος, Ζούλης, Στροφύλλας (74΄ Σακελλαρίου), Χαραλαμπόπουλος (74΄ Καλαντζής), Μπουτσικάκης, Πεσκελίδης, Κακαλής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot