FOLLOW US: facebook twitter

Φωστήρας-ΠΑΟ Βάρδας 3-1: Υποχώρησε στην τρίτη θέση

Ημερομηνία: 02-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ, αγωνιζόμενος χωρίς τους αμυντικούς Κοκκίνη, Αγουρίδη και τον μέσο Νικολόπουλο, ηττήθηκε στον Ταύρο από τον Φωστήρα με 3-1 και υποχώρησε στην τρίτη θέση σε ισοβαθμία με την Ερμιονίδα, τρεις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη πλέον Χαλκίδα.

Στο 30′ ο Δωροβίνης με ωραία πάσα βρήκε το Σκάρο και ο τελευταίος έκανε το 1-0.Τρία λεπτά μετά όμως  ο Ανδριέλος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Κουρεπίνη και ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Βατσής είχε δοκάρι σε κεφαλιά και χάθηκε η ευκαιρία να πάρουν οι πράσινοι κεφάλι στο σκορ.

Στο 75′ ο Κουτσούμπας μετά από ασίστ του Δωροβίνη έκανε το 2-1 και στο 77΄ ο Χαρίτος με καταπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου παίζει την επόμενη Κυριακή στη Χαλκίδα και θα πρέπει να μην ηττηθεί για να ελπίζει στη 2η θέση, που ίσως να οδηγήσει και αυτή στην άνοδο στη Football League.

 

Φωστήρας: Κουρεπίνης, Κόπελας, Μανδύλης, Μεντής, Μπούρας, Ρόκκας, Κουτσούμπας (83′ Κοσμίδης), Χαρίτος (77′ Παραράς), Κρολ, Δωροβίνης, Σκάρος (70′ λ.τρ. Βλάχος).

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Πολίτης Π., Παλιάτσος, Σιδέρης (80′ λ.τρ. Πατάπης), Ανδριέλος, Πολίτης Γ., Καρούτης, Βατσής (75′ Καλογερόπουλος), Σαμπανέι, Ντόμας, Μητρόπουλος (65′ Γούρμος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot