FOLLOW US: facebook twitter

Φυτεύτηκαν δύο δέντρα στο Επαρχείο από τον δήμο Πύργου σε αντικατάσταση των τριών πεύκων που κόπηκαν

Ημερομηνία: 02-05-2018 | Συντάκτης:

Φυτεύτηκαν χθες στο λόφο του Επαρχείου δύο δένδρα μεγάλης ανάπτυξης, σε αντικατάσταση των απομακρυσθέντων πεύκων λόγω επικινδυνότητάς τους.

Σχετικά, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ν. Ζουμπάκης δήλωσε: «Η δημοτική αρχή, με την συνδρομή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας (ΔΗΚΕΠ), προέβη στη φύτευση δύο δένδρων μεγάλης ανάπτυξης στον λόφο του Επαρχείου, σε αντικατάσταση των τριών πεύκων που απομακρύνθηκαν από τον συγκεκριμένο χώρο λόγω επικινδυνότητας. Επιβάλλεται να επισημανθεί ότι ήδη προβλεφθεί η φύτευση ακόμη τριών στο αμέσως προσεχές διάστημα, αφού οριοθετηθεί και δρομολογηθεί τεχνικά η εγκατάσταση παιδικής χαράς. Είμαστε σίγουροι ότι οι συνδημότες μας πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να απολαύσουν την μοναδικότητα του χώρου σε συνδυασμό με μία σύγχρονη, ασφαλή και πιστοποιημένη παιδική χαρά».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠ κ. Χαρ. Αντύπας δήλωσε: “Η προμήθεια και φύτευση των συγκεκριμένων δένδρων αποτελεί εκπλήρωση ενός εκ των καταστατικών μας σκοπών που είναι μεταξύ άλλων η η προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος