FOLLOW US: facebook twitter

Φουντώνουν τα σενάρια: Σε προεκλογικό πυρετό ο Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας.

Ημερομηνία: 10-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Έντονη κινητικότητα αναπτύσσεται τις τελευταίες ημέρες στο Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας μετά απο την φημολογία περί δημιουργίας τρίτου πόλου “σφήνα” ανάμεσα στο δίπολο Χρονόπουλου-Αλεξανδρόπουλου.

Ο κ. Πανταζής Χρονόπουλος είτε από το Νόμο, είτε από τον κόσμο, ο οποίος δεν κρύβει πια την δυσαρέσκειά του, δεδομένου ότι στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις άλλον ψήφισε την Κυριακή και άλλον είχε Δήμαρχο τη Δευτέρα, πιθανότατα να μείνει εκτός κούρσας αφού και οι αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις που τον βαραίνουν αλλά και οι αντιδράσεις απο μερίδα συμβούλων του στέκονται εμπόδιο στο να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και να κατέβει ο ίδιος ως επικεφαλής.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό όλα τα παραπάνω προσθέτουν επιπλέον σύννεφα στην παράταξη Χρονόπουλου, ο οποίος θα πρέπει, διατηρώντας τις ισορροπίες, να καταλήξει σε ποιό χέρι θα περάσει το “δαχτυλίδι” της διαδοχής.

Εξάλλου είναι γνωστό σε όλους ότι μια άτυπη μάχη για αυτό δίνουν αρκετό διάστημα τώρα τόσο η νυν αντιδήμαρχος, Αθηνά Γαλάνη όσο και ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Νίκος Χαραλαμπόπουλος.

Απ’ την άλλη πλευρά ο κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος είναι πλέον αναγκασμένος να “πατήσει γκάζι” αφού η σιγουριά του φαβορί, με τρίτη υποψηφιότητα, δείχνει να απομακρύνεται. Επομένως μη έχοντας πλέον την πολυτέλεια του χρόνου θα πρέπει απο την μία να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες συμφωνίες έχει κάνει με στελέχη της παράταξης Χρονόπουλου, κρατώντας παράλληλα σε “καταστολή” πρωτοκλασάτα στελέχη του που δυσφορούν με αυτές τις συμφωνίες και παράλληλα να διατηρήσει ακέραια τη δεξιά πτέρυγα του συνδυασμού του, καθώς ο Γρηγορόπουλος, χωρίς να ήταν ποτέ ενεργό μέλος κάποιου κόμματος, είναι γνωστό πως προέρχεται ιδεολογικά απο τον χώρο της κεντροδεξιάς.

Βέβαια ολα τα παραπάνω σενάρια θα έχουν άλλη αξία όταν υπάρξει κάποια ανακοίνωση απο την πλευρά Γρηγορόπουλου ή έστω μια επίσημη τοποθέτησή του. Για την ώρα ο κ. Παναγιώτης Γρηγορόπουλος συνεχίζει το “κρυφτούλι” που ξεκίνησε πριν απο μερικούς μήνες κάνοντας μυστικές συναντήσεις με συμβούλους και πολίτες κάτι που όμως έχει ημερομηνία λήξης και δεν θα μπορεί να συνεχιστεί επ´αόριστο διότι πλέον ο κόσμος είναι και υποψιασμένος και κουρασμένος απο την παραφιλολογία και μοιραία θα αρχίσει να “ψάχνεται”. Σε κάθε περίπτωση  προμηνύεται ένα “καυτό” Φθινόπωρο και ένας ακόμα πιο “καυτός” Χειμώνας. Οψόμεθα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος