FOLLOW US: facebook twitter

Φορτωμένος με δώρα ήρθε ο Άη Βασίλης

Ημερομηνία: 05-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

kalivakia-ierax-ai-vasilis-dwra-1

Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στα Καλυβάκια Ολυμπίας από την Καλλιτεχνική ομάδα ΙΕΡΑΞ

Το απόγευμα της Δευτέρας μετά την Πρωτοχρονιά στα όμορφα Καλυβάκια Ολυμπίας, τα μέλη της Καλλιτεχνικής Ομάδας Καλυβακίων ”Ιέραξ” κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία να ζωντανέψουν την μαγεία του ερχομού του Άγιου Βασίλη, διοργανώνοντας μια ωραία γιορτή. Όλα τα παιδιά αλλά και όσοι αισθάνονταν παιδιά έδωσαν το «παρών» και δέχτηκαν τα δώρα που τους έφερε ο Άη Βασίλης, .φωτογραφήθηκαν μαζί του.έπαιξαν, χόρεψαν και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

kalivakia-ierax-ai-vasilis-dwra-8

kalivakia-ierax-ai-vasilis-dwra-2

Σε αυτό το χαρούμενο και γιορτινό κλίμα, ο πρόεδρος της Τ.Κ Καλυβακίων  Πάνος Γεωργακόπουλος ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και ότι επιθυμούν να τους έρθει μέσα στο 2017. Ο μικρός Παναγιώτης Κατσίπουρδας ήταν ο τυχερός της εκδήλωσης γιατί του έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας και ο οποίος με την σειρά του  ευχαρίστησε τα μέλη της Ομάδας για την τέλεια διοργάνωση και τη χαρά που πρόσφεραν στα παιδιά και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και καλή  χρονιά.

kalivakia-ierax-ai-vasilis-dwra-6

kalivakia-ierax-ai-vasilis-dwra-5

Ο  Άγιος Βασίλης ευχαρίστησε τα μέλη του Ιέραξ για την τιμή που του έκαναν να τον καλέσουν και ευχήθηκε σε όλους  να έχουν μια καλή κι ευτυχισμένη χρονιά, με υγεία. Στα παιδάκια που τον αγκάλιασαν με αγάπη, είπε να  είναι καλά και φρόνιμα όλο το χρόνο για να τους φέρει και του χρόνου ξανά δωράκια…!!

kalivakia-ierax-ai-vasilis-dwra

kalivakia-ierax-ai-vasilis-dwra-7


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot