FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός: «Χρυσές» Παυλίνα και Αντωνία Βλαχαντώνη στο YOUTH INTERNATIONAL

Ημερομηνία: 03-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια νέα μεγάλη επιτυχία προστέθηκε στο τμήμα Αντιπτέρισης-Μπάντμιντον του Φιλαθλητικού το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τα κορίτσια του συλλόγου Παυλίνα και Αντωνία Βλαχαντώνη κατάφεραν το ακατόρθωτο. Σήκωσαν ψηλά την γαλανόλευκη στο διεθνές τουρνουά του Σιδηροκάστρου “ΥΟΥΤΗ ΙΝΤΕRNATIONAL” ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και χαρίζοντας ένα χρυσό μετάλλιο στην ελληνική αποστολή.

Αναμφισβήτητα αποτελεί την κορυφαία επιτυχία για τα δυο κορίτσια από τον Πύργο που στο αγώνισμα του διπλού κοριτσιών ξεπερνώντας υψηλά εμπόδια από δυνατά ζευγάρια κατάφεραν να πάρουν ένα χρυσό μετάλλιο που σίγουρα αποτελεί προσωπική δικαίωση και ανταμοιβή των κόπων τους. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στην δεύτερη θέση ήταν 2 αθλήτριες από την Ρωσία και στην 3η δυο κοπέλες από την Τουρκία.

Επίσης και στα μονά αγωνίσματα αλλά και στο μεικτό με συμπαίκτες τους Αθανασόπουλο Νίκο και Άκη Σωτηρόπουλο από την Πάτρα κατάφεραν καλά πλασαρίσματα στις 8αδες και στην 16αδα του ταμπλό. Επίσης πολύ καλά πήγε και η μικρότερη αδερφή, Χαρούλα Βλαχαντώνη, που στο μονό πρώτη της φορά σε διεθνές τουρνουά μπήκε στην 16αδα του αγωνίσματος και της ηλικίας της.

Ο προπονητής των κοριτσιών του Φιλαθλητικού Παναγιώτης Τσόκος μας δήλωσε: « το αποτέλεσμα αυτό και η διάκριση ειναι το επιστέγασμα προσπαθειών ετών για αυτά τα κορίτσια. Και όποιος νομίζει οτι είναι εύκολο να το κάνει κάποιος ας έρθει ένα βράδυ στις προπονήσεις του Φιλαθλητικού, που για το αγωνιστικό γκρουπ είναι καθημερινές και επί 2ωρου διάρκειας να δει πως αυτά τα παιδιά μοχθούν για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στις ίδιες όσο και στους γονείς τους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια και με οικονομική επιβάρυνση μεγάλη, όσο και για το ήθος που έχουν επιδείξει τα συγκεκριμένα παιδιά και είναι και το ζητούμενο για μένα και σαν προπονητής τους».

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τον Φιλάθλητικό είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα U-17 και ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ στο Σιδηρόκαστρο όπου και εκεί ο Φιλαθλητικός πρέπει να δώσει το «παρών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος