FOLLOW US: facebook twitter

Φαέθων-Α.Ε. Λεχαινών 65-66: Νίκη πρωτιάς στο Αντίρριο

Ημερομηνία: 02-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Λυκούδη.

 

Η Α.Ε. Λεχαινών πέτυχε νίκη πρωτιάς σε μία δύσκολη έδρα, στο Αντίρριο, κόντρα στον Φαέθωνα που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Το τελικό σκορ ήταν 65-66, με την ομάδα του Γρηγόρη Κακολύρη να κάνει μεγάλη ανατροπή στο β΄ μέρος καθώς βρέθηκε να χάνει με διψήφια διαφορά από το α΄ δεκάλεπτο και στο ημίχρονο ήταν πίσω με 11 πόντους (43-32). Στη γ΄ περίοδο, όμως, με δυνατή άμυνα,  8 πόντους από το Βαρδίκο και τρίποντα από τους Λυκούδη, Στεφανίδη, έκανε επιμέρους σκορ 16-5 και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (48-48).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, Αναστασόπουλος και Βαρδίκος ανέλαβαν το σκοράρισμα, ώσπου με τρίποντο του Λυκούδη 50΄΄ πριν τη λήξη, οι Λεχαινίτες πήραν προβάδισμα 4 πόντων, 62-66. Ο Παππάς απάντησε με τον ίδιο τρόπο στα 30΄΄ (65-66) και οι γηπεδούχοι έκαναν φάουλ στο Στριγά στα 9΄΄ πριν τη λήξη. Ο νεαρός πλέι-μέικερ αστόχησε και στις δύο βολές αλλά η Α.Ε.Λ. έπαιξε καλή άμυνα στην τελευταία επίθεση και δεν επέτρεψε στο Φαέθωνα καν να σουτάρει.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Φαέθωνα για την φιλοξενία και συγχαίρει τους δύο διαιτητές, Καμήτσο, Γεράνιο, για την πολύ καλή διαιτησία τους σε μια τόσο καυτή έδρα.

Τα δεκάλεπτα: 28-15, 43-32, 48-48, 65-66.

Φαέθων: Γιαννακόπουλος 13 (2), Μασίνας, Μαργαρίτης 10 (1), Στάικος 20 (6),Ευθυμιόπουλος, Κολοβός, Καλαβριζιώτης, Ιωάννου 1, Τουβάκης 4, Κωστής , Λέτσιος, Παππάς 17 (1).

Α.Ε.Λ.: Βαρδίκος 20,Λυκούδης 9(3), Στριγάς 12 (1), Αναστασόπουλος 6, Αντωνόπουλος, Γκούτης, Στεφανίδης 9(3), Μάρκου, Παλλαδίνος 7(1), Μελιτσόπουλος 3, Χαραλαμπόπουλος.

Γρ. Κακολύρης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά»

Ο προπονητής της Α.Ε.Λ., Γρηγόρης Κακολύρης, δήλωσε μετά το παιχνίδι στην «Πρωινή»: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και παρά το γεγονός πως ήμασταν πίσω στο ημίχρονο, ήξερα πως θα ανταπεξέλθουμε στην δυσκολία του αγώνα. Είμαστε οικογένεια, όλοι μαζί χάνουμε κι όλοι μαζί κερδίζουμε. Συνεχίζω να λέω πως το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και κάθε παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος