FOLLOW US: facebook twitter

40 ποδηλάτες στην ομάδα υποστήριξης του 3ου Μαραθωνίου Ολυμπίας

Ημερομηνία: 29-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

filoi-podilatou-ilidas-kai-pyrgou-ston-3o-marathonio-1

Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας και Φίλοι Ποδηλάτου Πύργου

Ο 3ος Μαραθώνιος Ολυμπίας πέρασε στην ιστορία, όμως από το μεσημέρι της 26ης Μαρτίου 2017 όσοι είχαν άμεση ή έμμεση εμπλοκή με αυτή τη διοργάνωση δεν έχουν σταματήσει να εκφράζουν τις ευχαριστίες και τα θετικά σχόλιά τους για όσους από τους Φίλους Ποδηλάτου Ήλιδας, και τους Φίλους Ποδηλάτου Πύργου,  συμμετείχαν στην ποδηλατική ομάδα υποστήριξης της διοργάνωσης. Για μια ακόμα χρονιά προσπάθησαν να κάνουν τον αγώνα των συμμετεχόντων, στον Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες που διοργανώθηκαν και στις τρεις μεγάλες πόλεις του Νομού μας, σε Πύργο, Αμαλιάδα και Ολυμπία, πιο ασφαλή.

filoi-podilatou-ilidas-kai-pyrgou-ston-3o-marathonio-2

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας

«Με μία συνολική δύναμη ποδηλατών  από τους  Φίλους Ποδηλάτου Ήλιδας και τους «αδελφούς» Φίλους Ποδηλάτες Πύργου που άγγιξε τους 40 καλύψαμε και τις δύο μέρες μια συνολική απόσταση που ξεπέρασε τα 60χλμ, κάνοντας τον αγώνα πιο εύκολο για τους δρομείς! Στα θετικά ήταν ότι δεν έγινε η παραμικρή “στραβή”, δείξαμε οργανωμένη ομάδα, με τρόπο λειτουργίας και εξοπλισμό, όπως γιλέκα και κράνη, που σεβόμαστε πάνω από όλα τους εαυτούς μας και μετά αυτούς που ζήτησαν τη βοήθειά μας. Στα αρνητικά… ήταν λίγο και πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο έως τον 4ο…»

filoi-podilatou-ilidas-kai-pyrgou-ston-3o-marathonio-3

Καταλήγοντας τονίζουν ότι οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας δεν  ‘κατεβάζουν ρολά”!

«Έχουμε σχεδόν ένα μήνα μπροστά μας, για να κάνουμε βόλτες, να πάρουμε μέρος σε άλλες διοργανώσεις του νομού, ασφάλτινες και χωμάτινες, ως τις 30 Απριλίου. Αρχαία Ήλιδα- Αρχαία Ολυμπία 2017, προσεχώς…»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot