FOLLOW US: facebook twitter

Υποδέχθηκαν το Μάη στην Ολυμπία!

Ημερομηνία: 03-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Οι φορείς της πόλης υπό την αιγίδα του δήμου διοργάνωσαν τρικούβερτο γλέντι για να γιορτάσουν την πρωτομαγιά

Μια υπέροχη πραγματικά Πρωτομαγιά, πέρασαν όλοι όσοι επέλεξαν την Αρχαία Ολυμπία για να γιορτάσουν την πρώτη μέρα του Μάη, στην ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσαν οι φορείς της πόλης υπό την αιγίδα του δήμου Ολυμπίας στην Πλατεία Δημαρχείου.

Μια μεγάλη γιορτή, ανοιχτή σε όλον τον κόσμο, αλλά και στους τουρίστες που αποθανάτισαν με τις φωτογραφικές τους μηχανές στιγμιότυπα και γλέντησαν και αυτοί μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ολάνθιστη Ολυμπία, που από μόνη της είναι μια ζωγραφιά ειδικά τώρα την άνοιξη, απέκτησε την Δευτέρα μια μοναδική ζωντάνια. Στον κεντρικό δρόμο ο Α.Ο.Λ.Μ.Ο – είχε εγκαταστήσει ένα κόκκινο στέγαστρο που έγραφε «Πρωτομαγιά στην Αρχαία Ολυμπία» και αποτέλεσε το προπύλαιο των εκδηλώσεων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς  στο προαύλιο μπροστά από το παλιό δημαρχείο, ενώ ο γύρω χώρος είχε διαμορφωθεί με τραπέζια, καρέκλες και τέντες για να καθίσει ο κόσμος άνετα, φαγητό άφθονο με τις ψησταριές να ψήνουν από το πρωί γουρουνοπούλες αλλά και άλλα εδέσματα από ξενοδοχεία της πόλης που μπορούσαν όλοι να προμηθευτούν δίσκους με συμβολικό αντίτιμο, ενώ η ζωντανή ορχήστρα απογείωσε το  Πρωτομαγιάτικο γλέντι για την διοργάνωση του οποίου εργάστηκαν  εδώ και μέρες πολλοί φορείς της Ολυμπίας.

Η προσέλευση ήταν φυσικά πολύ μεγάλη και έτσι η όλη προετοιμασία και η κόποι των διοργανωτών ανταμείφθηκαν, αφού όλοι πέρασαν υπέρχοχα και διασκέδασαν.

Να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση διοργάνωσαν  οι εξής φορείς της Αρχαίας Ολυμπίας, που βρισκόταν καθ΄όλη της διάρκειά της επί ποδός για την εξυπηρέτηση του κόσμου, φορώντας μάλιστα μπλουζάκια που έγραφαν «ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ- Πρωτομαγιά 2017» :  Α.Ο Ολυμπιονίκης Αθλητικός Όμιλος, Α.Ο.Λ.Μ.Ο Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας, ΕΡΜΗΣ Εμπορικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας, Ένωση Ξενοδόχων, Πάρκο Ολυμπιονικών ΟΛΥΜΠΙΑ, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου- Δημοτικού Ολυμπίας, Σωματείο Ταξί, Δημοτική Κοινότητα Ολυμπίας, Φυσιολατρικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος