FOLLOW US: facebook twitter

Υπερίων Αμαλιάδας: Πανηγυρικό φινάλε για τις Ακαδημίες

Ημερομηνία: 12-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η σεζόν για τις ακαδημίες μπάσκετ  του Υπερίωνα  Αμαλιάδας  για το 2017-2018.

Στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9-6-2018 στο κλειστό της Ήλιδας, πλήθος κόσμου απήλαυσαν τους αυριανούς πρωταθλητές.

Όλα τα  παιδιά του Υπερίωνα με τους γονείς και φίλους τους πήραν μέρος και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Στην εκδήλωση έγινε απονομή διπλωμάτων και μεταλλίων, για την πρώτη θέση που πήρε η ομάδα ΜΙΝΙ των Ακαδημιών στον 4ο όμιλο της Ηλείας, από τον καλεσμένο του σωματείου μας κ. Χρήστο Σαράντη υπεύθυνο προπονητή του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΣΚΑΗ.

Συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα, η οποία δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθούν τα μπαράζ  της Γ1 ΕΣΚΑΗ, πήρε το ένα από τα τρία εισιτήρια  Ανόδου στην Β΄ΕΣΚΑΗ!

Ακολούθησαν ολιγόλεπτοι αγώνες των τμημάτων των ακαδημιών του σωματείου μας, όπου οι μικροί αθλητές έδειξαν το ταλέντο τους!

Στο τέλος υπήρχε μπουφές για όλους τους παρευρισκομένους, κλείνοντας με το καλύτερο τρόπο την σπουδαία αυτή χρονιά η οποία θα δώσει την παρακαταθήκη για την επόμενη σεζόν 2018-19!

 

Η Διοίκηση του Υπερίωνα είναι ικανοποιημένη από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και ήταν κοντά στην προσπάθεια μας, καθώς και τα παιδιά για την συνέπεια που έδειξαν όλη αυτή την χρονιά.

Από το 2007 ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια στο χώρο του μπάσκετ, ρίχνοντας το βάρος στις ακαδημίες, καθώς αυτές  είναι το Α και το Ω σε ένα αθλητικό σωματείο.

Στόχος μας είναι η μετάδοση του αθλητικού πνεύματος και της αθλητικής παιδείας, η καλλιέργεια αξιών,  όπως ο σεβασμός, το ομαδικό πνεύμα, η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθε.

Επίσης ένα ευχαριστώ στο  ΝΠΔΔ του Δήμου Ήλιδας  «Ο ΗΛΕΙΟΣ», στον υπεύθυνο του Κλειστού, για την συνεργασία και βοήθεια τους στην παραχώρηση των γυμναστηρίων καθ’ όλη την διάρκεια της αθλητικής χρονιάς, όπως επίσης για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή-εκδήλωση των ακαδημιών του συλλόγου μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του χορηγούς οι οποίοι  αυτά τα  χρόνια συμπαραστάθηκαν στο σωματείο  μας με κάθε πρόσφορο τρόπο:

Το κατάστημα ειδών Συσκευασίας-Υλικών καθαρισμού-Χαρτικών του κ.  Τρύφωνα Βασιλόπουλου στον Πύργο.

Το καφέ μπαρ «ΑΝΕΜΟΣ» Κουρούτα.

Το  κέντρο  ξένων γλωσσών  «ΟΜΗΡΟΣ»  κ. Διονυσίου Μπιρμπίλη.

To  «ΑΒ Food Market Αμαλιάδας» του κ. Χρήστου Μπεβούδα.

Το κατάστημα οπτικών «Αφοί Αναστασόπουλοι».

Το κατάστημα εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων «Aυto  Best  Άρης».

Το εστιατόριο «ΣΥΜΠΟΣΙΟ» στην  Κουρούτα.

Το κατάστημα ανταλλακτικών «Αυτό Parts» Αντωνόπουλου.

Το γυμναστήριο  «LIFE TIME Fitness & Spa».

Το κατάστημα καφέ-μπαρ  «ΚΑΦΕΜΑΝΙΑ».

Το Σούπερ Μάρκετ  «ΣΙΝΟΥ».

Οι ευχές μας για ένα κάλο-όμορφο καλοκαίρι, υγεία σε όλους, καλή πρόοδο στους αθλητές μας, τους οποίους περιμένουμε με χαρά το φθινόπωρο πάλι στα παρκέ με τον Υπερίωνα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος